Ma még nem érdekel, de lehet hogy holnap már te fekszel a műtő asztalon. (beszélgetős fórum)
5. Morcika22 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 29. 11:39
Sport, barátok, család, kikapcsolódás, relax (már amennyire lehet), mosoly, nevetés, szex... és az energiavámpírokat igyekszem az utóbbi időben elkerülni, már amennyire lehet...
4. Cherry Coke :) (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 29. 06:38
Szeretetben kell lubickolni,ha nincs bennünk a sok düh gyűlölet keserűség stb,hanem megtanul az ember örülni,szeretni tisztelni... önmagát(elsősorban)...innen automatikusan következik az egészségesebb ember,mindennek az alapja ez...
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 28. 21:36
Pont nem figyelek oda minden rezzenésre.Tudom sokak szerint ez nem jó.
Amúgy a gyógynövények felé fordulok.
2. Channa*
2023. márc. 28. 21:32
Én a mozgást, a normál súly megtartást, sok-sok agytornát és a sok nevetést tartom nagyon fontosnak.
Biztos van, amit kihagytam;)
2023. márc. 28. 21:26
Törődjünk többet magunkkal.Nincs semmi bajod. Néha fáj a térded, fejed, fáradékonyabb vagy, nem megy olyan jól a szex mint szeretnéd, elfelejtesz dolgokat? Ezekre mindre van megoldás, csak figyeld magad,vedd észre. Pár év múlva jól fogsz lakni a gyógyszereiddel. Ki mire esküszik ,mit tesz, hogy ezeket elkerülje?
További ajánlott fórumok:
- Kinek melyik oldalon van a számítógép asztalon a monitor?
- Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy az asztalon az ikonokat mért nem tudom mozgatni, elhúzni máshova?Vmiért nem engedi!Előre is köszi!
- Hogy ne csak rántott hal legyen az asztalon...Van jól bevált hal receptetek?
- Play Doh gyurmát hogy lehet felpuhítani? A gyerek kint hagyott valamennyit az asztalon, és megszáradt, megkeményedett.
- Valamit elállítottunk a gépen. Az asztalon alul lévő ikonok és a "start" log bal oldalra kerültek kék alapra, de függőlegesen. Segítség!
- Mikor megnyitom az internetet, akkor is látszik az asztalon a háttérkép. Hogyan tudnám visszaállítani?