Ma is hasznos voltam, mert... (beszélgetős fórum)
Tetszik a mottód!
Hogy "csak úgy" eltelik a nap?
Vezess naplót, ha van hozzá kedved, és visszaolvasva 1-2-3-stb. év múlva, meg fogsz lepődni, hogy mennyi minden történik (és változik) az életedben...
Amikor picik voltak a gyerekeim, sosem éreztem, hogy csak úgy eltelt a napom, rengeteget foglalkoztam velük, volt a háztartás és általában tanultam is.
Most, hogy felnőttek, néha elgondolkodom a francba, de sokat lógok itt, ahelyett, hogy valami értelmesebb dologgal tölteném a napom, persze a munkám fontos, nem lehet mondani, semmi hasznosat nem tettem, de sok időt vesztegetek el, többet, mint ami a lazításhoz kellene, ilyenkor dühös vagyok magamra.
Szia!
Nem a hozzászólásoktól fogsz jobb képet festeni magadnak, magadról. Legyél felkészülve mindenféle hozzászólásra.
Ne aggódj, bizton mondhatom, hogy nemcsak a kisgyerekes anyák érzik azt, hogy csak úgy eltelt a nap. Néha pozitív értelemben is mondjuk. Elröppent ez a nap. Néha meg végeláthatatlan hosszúságúnak tűnik. Helyzete válogatja.
Egyetlen napod sem haszontalan. Nem tudom, mennyi idős a gyereked, és mitől érzed haszontalannak magadat.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire hasznos a hulahopp?
- Ezüstkolloid és aranykolloid - hasznos tudnivalók
- Első randira hasznos tanácsok :)
- A Sakk és az élet párhuzama. Avagy hogyan hasznosítsuk sakktudásunkat az életben.
- Nem tud egyik fórumozótársunk belépni a Hoxára, van valakinek valami hasznos ötlete?
- Szerintetek hasznos az élet- és lakásbiztosítás?Nektek van?