Nem tud egyik fórumozótársunk belépni a Hoxára, van valakinek valami hasznos ötlete? (tudásbázis)
[link] vagy [link] címen "látod" a routert. Ott már a megjelenő varázsszavaks "menükkel", mint Security, Access restrictions meg hasonlókba belépve látn lehet. Kell user meg pass hozzá.
Meg kellene nézni, hogy a hosts nevű fájlba belemókolt-e valaki. A hosts egy kiterjesztés nélküli szöveges file. Nyissa meg és nézze meg van e benne olyan, hogy
127.0.0.1 www.hoxa.hu (http nem feltétlen kell)
vagy egy szokatlan ip cím, de a hoxáét nem tudom, de úgy emlékszem 91-gyel kezdődik
meg jó volna tudni mit ír ki a chrome a fire... amikor megnyitna az oldalt
Akkor az van, amit írtam előzőleg, hogy valaki feltörte talán a gépét, adathalász programmal, és a leírt vezérlőpultos beállításnál, ahogy leírtam, beírták tiltott webhelynek a Hoxát.
Ugyanez a firefoxnál is, a beállításoknál.
A chrome-nál, jobb felül, ahol van a 3 vízszintes vonalka, ahol a beállítások, ott van olyan, hogy Eszközök, azon van egy nyíl, ami legördít további választásokat, ott van olyan, hogy hiba bejelentés, és megjelenik, hogy:
hoppá! hozzuk helyre.
Mondja el, mi történik.(szükséges).
majd az, hogy mellékelje a következő url-t, mint hibát, és be kell írni az url címet.
A következő e-mail mellékelése,
A következő képernyő mellékelése.
ezek a lehetséges hiba akármik vannak még.
Ja! - már tudom, hogy ki..
Nincs kizárva, hogy tényleg valaki feltörte, és módosította a belépési adatait. Ha már minden beállítás - webhely engedélyezés-tiltás is kilőve, akkor az egyetlen ésszerű magyarázat rá, hogy feltörték neki a hoxáját...
További ajánlott fórumok:
- Mennyire hasznos a hulahopp?
- Csak az én fórumom! Belépni tilos!
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Ezüstkolloid és aranykolloid - hasznos tudnivalók
- Miért nem tudok belépni a Facebook fiókomba?
- Van még valaki, aki tegnap vagy ma nem vagy csak nagyon nehezen tudott belépni a Hoxára?