Ma hoztuk el először a lányunkat az otthonunkba, akit két... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
De jó!:)
Majd irj, hogy mi van veletek:)
Csodás!
Sok örömöt és boldogságot együtt! ❤️
Ma van a NAGY NAP🤗❤️
Legyetek nagyon boldog család 👨👩👧
Szerintem azért,hogy ezt a lehetőséget elfogadtátok,van akinél ez nem opció.
Sok boldogságot mindenkinek!
Sokan nem értik meg ezt az egészet. Azt gondolják, az árvaházból kihozol egy gyereket jótékonyságból. De ez nem így működik. Kívánom, ne kelljen ilyenen végigmenni annak, aki ezt írta.
Nektek pedig sok boldogságot a pici lánnyal. Nevét megtartjátok?
De meg nem tudtam olvasni, hogy milyen koru?
egy eves, vagy kevesebb, vagy tobb?
Amikor az eneym olyasmi koru volt, ugy szerettem volna venni olyan sok fodros feneku kis bugyikakakt a pelusa fole! De sehol sem talaltam... sokat lovagolt a hatamon en meg negykezlab masztam a szonyegeken, vigyazva, hogy nehogy lebillenjen, amikor meg lebillent, a parnakra essen, es meg csilkandoztam! A kis pocakjara a szammal fujtam a levegot es ropogtattam, ugy szerette, annyit nevetett es nevettunk... Jot hozzam kis labikajain, oda totyogott meg fogta az ujjamat es egyutt mentunk a rekamiera a hupikek torpikeket nezni... Regen volt... Kar, hogy felnolt es elmult...
Veletek együtt örülök! 🥰
Sok boldogságot!
Hány éves a lányka, megtudható?
Köszönöm szépen mindenkinek ☺️ mérhetetlen a boldogságunk. ☺️
Nem könnyű történet Magyarországon adoptálni egy gyermeket, de talán ez máshol sem könnyebb. A rendszer nagyon merev, sok a buktató. Millió szűrőn kell átmenni, hogy alkalmasnak nyilvánítsanak. Pszichológus, gyámügy, lakáskörülmények és anyagi lehetőségek teljes átvizsgálása... Utána a kiajànlás, az aktabetekintés, a rápillantás, a barátkozás... Sokkkkkkk. A barátkozós napok végére totál használhatatlanok vagyunk férjemmel, mentálisan, fizikálisan, lelkileg egyaránt megterhelő, de minden másodperc megéri. Még 12 nap (a mait nem számolva) és költöztetjük haza a mi drága kincsünket. ❤️🥰
További ajánlott fórumok:
- A pókokat hogyan lehet a leghatékonyabban távol tartani az otthonunkból?
- Mit tegyek? A "férjem" ittasan viszi a Lányunkat láthatásra, autóval!
- Laura születése otthonunkban
- Több éve visszatérő problémánk otthonunk falainak penészesedése ki tud tuti, tartós megoldást a problémára?
- Tudnátok viszonylag olcsó, de jó lovardát ajánlani Bp környékén ahová elvihetnénk a 4 éves lányunkat?
- Hogyan lehet távoltartani a rókákat az otthonunktól?