Ma egy dolgot vettem. Tudom mennyi volt a pénztárcámba, és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én fordítva jártam így. Azt hittem, hogy 2 ezrest adtam, meglepődtem, mikor a pénztáros adja a visszajárót a 20 ezresből:-)
Amúgy érdemes figyelni, hogy amikor kártyával fizet valaki, akkor mennyit vonnak le. Jártunk úgy, hogy a 17.400.- Ft helyett 174.000.- Ft lett beütve, és ennyi lett levonva. Másnap mentünk csak vissza, de akkor már nem tudták kp.-ban visszaadni a túlfizetést. 2 hetet kellett várnunk, mire a visszautalás megtörtént a számlánkra.
Nàlam is sorba vannak..mulkor a pékboltba a csaj rosszul adott vissza 10ezerig de csak 1000est adtam én szoltam neki.
De volt hogy az az eldó a lànyomat többször lehuzta :(
Egyszer a kocsiba vàrtam és mutatta rosszul kapott vissza..mondtam igy ami a kezedbe van fuss vissza szolj..és emlékezett a csaj és mondta hogy elszàmolta magàt..
További ajánlott fórumok:
- Volt férjem nem fizet gyerektartást. Szeretném jogi útra vinni a dolgot (feljelenteném), de nem tudom hol kell, és hogyan? Mire számíthatok?
- Vettem a fiamnak egy ps2 gépet, és hozzá egy játékot és nem indul el, nem tudom, mi lehet a hiba?
- Mit tegyek, ha tegnap este a gyógyszeremet elfelejtettem elhozni, nem vettem be és nem tudom, mikor tudom pótolni?
- Vettem egy organza függönyt, de nem tudom eltűntetni a gyűrődéseket belőle. Tudja valaki hogyan kell?
- Vettem egy mikrofont! Gondoltam karaokeznak a gyerekek ha jönnek. De nem tudom megcsinálni, segítene valaki?
- Vettem marcipán figurát, de leesett a feje, mivel tudom visszaragasztani?