Ma a buszon, akinek nyitva volt a táskája, mindnek dobtam... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem enném meg, de úgy csinálnék, mintha örülnék neki. Mert sosem lehet tudni. Rendes volt tőled és örömet is szereztél sokaknak. Ez fontosabb, mint megenni a szaloncukrot.
De tavalyi élelmet nem adnak másoknak, bármi az.
Lejárt szaloncukor kérés nélkül a táskába??
Te egy Úriember vagy!
Elhiszem, persze.
Annyi történet megfordult már itt...
Nem vagyunk édesszájúak, szatyor Stühmert, Lindtet osztok szét minden év elején. Céges karácsonyi ajándékok, de szerencsére már nem annyira divat a csoki, pár éve már találok tényleg finom, érdekes, nem tucat ínyencségeket a csomagokban.
A legkirályabb "repiaji" pár éve a nagy cukorhiánykor volt, kaptunk különböző formában néhány kg Koronás cukrot az AGRANA-tól
Értelmezni se tudom a marék és a Stühmer szavakat egy mondatban. 😜
Én most vettem egy kilót, mondtam a ház népének, hogy ez A SZALONCUKOR. Tart, amíg tart, nem lesz utánpótlás, úgy járjanak rá.
Hát... én is találtam már nyáron, decemberben eldugott Stühmer szaloncukrot,nem volt már olyan finom.Azért bő egy év alatt már simán kiválik a kakaóvaj, illetve avas, állott íze lesz.
Ha a fórum indító ajándékozni szeretne, inkább friss szaloncukorral tegye!
Szerintem tölteléktől, minőségtől függ.
Pár hete találtam egy nagy doboz Sthümer szaloncukrot itthon, tavalyról maradt céges ajándék, kb fél kiló vegyes válogatás volt állítólag néhány szemet leszámítva tökéletes volt.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- A férjed autós táskájában találsz egy díszes női hajkötőt. Mit teszel?
- Mit tennél ha valaki a boltban, a szemed láttára rakna el a táskájába egy ruhát? (Ellopná)
- OKJ-s vizsgához mindneképpen el kell végezni az okj-s tanfolyamot is?