Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ma 6 éve halt meg édesapám. Az idő csak a gondolatokon... fórum

Ma 6 éve halt meg édesapám. Az idő csak a gondolatokon... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

2024. jún. 9. 01:36
a halalt nem konnyu feldolgozni,de tovabb kell lepni hisz az elet nem all meg!
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Loretta16)
2024. máj. 30. 09:27

Ez valóban nehéz kérdés...

Így mi hónapokig a "poklot" éltük meg.

De szerintem mindennek van jó és rossz oldala.

Az én édesapám még csak 62 éves volt.

Pár hónap volt a nyugdíjig, rengeteg terve volt, hogy miket csinál...

Hirtelen szenvedés nélkül jobb szerintem meghalni, mint hónapokig várni rá...még, ha így fel tudsz készülni, de nem tudsz..szenved mindenki és reménykedik.

2024. máj. 26. 18:45
Az én anyukám 2 és fél éve hagyott itt. Életerős, fiatalos, energikus volt, 78 évesen még lazán kertészkedett, sütött-főzött. Aztán egy napon elkezdett köhögni, másnap hajnalban meghalt. Felfogni sem lehetett. Ilyenkor felmerül a kérdés, melyik "jobb"? Ha előtte tudjuk, mire számíthatunk, vagy az, hogy nem szenvedett.
2024. máj. 25. 12:24

Édesanyám is 6 éve ment el.Borzasztó volt làtni ahogyan leèpült.Nàlunk is felmerültek kèrdèsek,mi lett volna ha màshova visszük stb ..

Azt hiszem ő már nem akart èlni(szenvedni).

Nekem segített az hogy naplót írtam .

Kitudtam írni amit èrzek .Elengedni sosem fogom,hiszen a szívemben itt van.Sokat gondolok rà,hiànyzik nagyon.Megfogni a kis kezèt,megölelni,sajnos többè nem tudom .

4. Tunde44 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2024. máj. 25. 08:53
Igen,az jó ha emlékszünk rájuk. A többi kérdést newm érdemes firtatni.. Könnyen lehet hogy hallotta amiket mondtál neki,még aki kómában van azt mondják az (ő) is hall ezt-azt. Én anyum is daganatos beteg volt,a végén áttétes :( Már morfiumos tapasza is volt a vége felé sajnos,hallucinált is. Még 62 éves sem volt :(
2024. máj. 25. 08:03

Az, hogy emlékszünk rájuk a legjobb, ami még ilyenkor történhet...

A mit kellett volna másképp csinálni.., mi lett volna, ha.. kérdések a rosszak.

Akut leukémiában halt meg és sok dolog kering még mindig a fejemben, hogy "jól döntöttünk-e"-több esetben is.

És, hogy hallotta e, amit mondtam neki, amikor már nem volt ébren három napja a morfiumtól.

2024. máj. 25. 07:51
Sajnálom :( Igen,míg élünk emlékszünk rájuk.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook