Lombik 46 évesen ... (beszélgetés)
Szia !
Sajnos nem. Most van folyamatban a második lombik.
Szia !
Sajnos nem működik a topic ! Drukkolok Neked :)
Szia Aniko! :-)
Most találtam meg ezt a topikot!
Köszönjük ! :)
Azért mégiscsak 10 év a korkülönbség ...
Elmúltak a menstruációt megelőző érzéseim. Most inkább 2 napig feszülés, teltségérzés jelent meg az alhasamban időnként.
Most minden rendben lesz !!!
Szuper, hogy ilyen sok embrió lett ! Mindig 3 naposan kaptad vissza őket ? Nekem szerdán volt a punkcióm és hétfőn kaptam vissza.
Úgy látszik, az én koromban már nem próbálkoznak a nők, senki sem szól a témához, köszönöm, hogy Te igen :)
A stimuláció alatt végig dolgoztam, az nem is viselt meg, de a punkciót követően itthon már a gondolataim nem terelődnek el és a ciklus második fele amúgy is meg szokott viselni, testileg és lelkileg is. Vettem egy terhességi tesztet, de csak hétvégén próbálom ki. Nem tudom, hogy ha jövő héten lesz a vérvétel, utána mi a teendő, ráadásul itt a karácsony és az év vége. A fórumokon aokszor olyan információkkal rendelkeznek, nem is tudom, honnan ismerik az adatokat pl. milyennek kell lennie a hcg szintnek az első vérvételnél. Nekem ilyenekről sajnos fogalmam sincs.
Mi történt az előző két beültetésnél ? Nem akarlak felkavarni ... Holnaptól dolgozol ?
Az első lombik elős embrió transzfere után 7-et lefagyasztotta, azokból lettek a visszaültetések, és most kettő maradt lefagyasztva, de őszintén remélem, hogy már csak akkor kell visszamennem ha testvért szeretnénk....
már kezdtem rosszul viselni lekileg ...a munkahelyemről már nem is beszélek az elmúlt három hónapban több heteket voltam betegállományban, és szabadságon...
mondjuk a legkevesebb, hogy ők mit gondolnak...csak sikerülne...
egyébként vannak akik tudják hogy mire vállalkoztam és miért hiányzok, vannak akik nem...igazából a többségük változó korban lévő 50 és 60 között nőcik akiknek már unokáik vannak...valaki megérti valaki nem...Ne foglalkoz velül!!!! csal a cél lebegjen a szemed előtt, mintahogy nekem is :)))
mármint hogy nekem?
persze igen...most estem át a második fagyasztott visszaültetésen...
szeptember végén volt a stimuláció:12 tüsző lett, ebből 11-ben volt petesejt...amiből 9 embriónk lett, még a stimuláció után a harmadik napon visszakaptam kettőt, de nem maradtak meg sajnos...aztán nov 2-án mentem fagyasztott embrió visszaültetésre megint kettőt kaptam vissza, de sajnos nem jött össze...most volt a második fagyasztott visszaültetésem dec 8-án most három ebmriót kaptam vissza...
Szia! tegnap fájt a derekam este...meg el kezdődött a mellfeszülés ami lehet a duphastontól is...de hol jobban érzem hol kevésbé...már meg nem tudom mondani hol olvastam a Versysről, az elmúlt hónapokban rengeteg fórumot átböngésztem a lombikkal foglalkozik, és talány egy ilyen fórumon volt, hogy jókat láttam, dicsérték...úgy hallottam a Kaaliban 44-45 fölött már nem is állnak szóba az emberrel :((( ezért a Versysbe kerülnek az úgymond nehezebb esetek, akiknél sokadszori lombik sem hozott sikert...
ma én is takarítottam egy keveset, de úgy hogy nem emeltem meg a porszívót csak a zsínóron keresztül húzogottam, és úgyhogy ne hajoljak le nagyon...meg felmostam, de azt is hogy minimiálisat emelgettem, a héten nagyon egyszerű ételek vannak, hogy ne kelljen túl sokat pepecselni álldigálni, meg mosogatni a konyhában, ma pl. egész egyszerűen hurkát,kolbászt sütünk, lilakáposztával ;-)
amúgy túrós tésztát készítettem a héten, meg nagyon sokszor ettünk körözöttet, csirkemellett sütöttem, ilyesmik ...;-) és közben próbálok lágy meditativ zenéket nyomni, és semmire sem gondolni, időnként egész el is felejtkezem az egészről...
Hogy vagy ?
Nálam a menstruációs érzés változatlan és a csalánkiütés sem múlik. Délelőtt főzni fogok és ebéd után pihenni.
Az első egy hét nagyon fontos, pihenjél sokat!!!
ne stresszelj, házimunkát is óvatosan
állítólag sok fehérje, sok folyadék kell
a héten betegállományban voltam, jövő hét keddtől tervezek csak visszamenni dolgozni...
én még az utcára sem mentem ki az elmúlt napokban, csak olvasok, tv-zek
nekem kedden, duphastont szedek napi hármat
én még semmit sem érzek, korábban ilyenkor elég erőteljesen feszültek a melleim, most meg még nem
neked hétfőn?
hány embriótok lett?
Szia !
Gratulálok, ezúttal biztos sikerrel jársz !
Már nem volt időm várni. Mikor volt a beültetés ? Nekem hétfőn. Kapsz Prednisolont, Duphastont és Utrogestant ? Nekem valamelyiktől csalánkiütésem lett. Érzel valamit? Sajnos a PMS tüneteim előjöttek, remélem nem jelent rosszat ...