Logó javítás CorelDRAW (beszélgetés)
Köszönöm :)
Azóta folyamtosan a progikat keresem de közben már én is rájöttem hogy ez nem olyasmi lesz amit én itt 5 perc alatt összedobok... Ahogy azt Móricka elképzeli, ugye, megvana logó, hipp-hopp felnagyítom mint ahogy képet tömörítek...
Pont most találtam én meg egy oldalon hogy az InkScape-t javasolják, köszi!
Az In Designnal nagyobb fába vágod a fejszédet, mint a Corellel.
De van egy jó progi, amivel biztosan boldogulsz. A lényeg, hogy vektorgrafikus logót kell csinálnod, mert azt lehet romlás nélkül méretezni. Ha lehet, .ai formátumba exportált, vagy mentsd.
Egy olyan logó elkészítése, ami nyomtatásra alkalmas nem egyszerű, más, mint egy sima kép szerkesztése. Ha ilyen feladat van én is grafikussal csináltatom meg.
Sok sikert hozzá.
Köszi, próbálkozom vele de mivel nem értek a grafikai programokhoz elég nehezen megy, youtubról próbálom nézni mit is kellene állítanom, de eddig még nem jártam sikerrel.
Gondoltam hátha tud valaki valami "egyszerűbbet" ami én is meg tudnék fejteni :)
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem, csináltam egy online logó tervezőben egy logót, amire pólóra szeretnék nyomtattatni, de sajnos nagyon kisméretű és nem alkalmas nyomtatása.
Milyen programmal illetve hogyan tudnám feljavítani a logót hogy megfelelő minőségű legyen ?
Eddig a Coraldraw programot találtam, valaki esetleg tudna segíteni ?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ha elromlik a számítógép, mert lemerül, akkor javítás után az utoljára megnyitott oldalakat hozza be vagy a sima hátteret?
- HAngszálam 3 hónapja rekedtes, néha el-elcsukló hanggal. Valószínűleg túlterhelés miatt (edző vagyok)? Valamilyen tipp javításra?
- Adóbevallás javítása ügyben tud valaki segíteni?
- Térdízület javítás
- Tálas mixer - Csere vagy javítás
- Cserépkályha javítás? Ötletek trükkök házilag?