Lindynette20-at szedek két hónapja, de a 2 hónap között volt egy hónap szünet.Lehetségesnek tartjátok h. a tabletta befolyásolja az idegeim? (tudásbázis)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni h. a Lindynette20 mellett szedhetek e Cvitamint? Nem zavar be a bogyónak? Én már lassan 2 éve szedem és semmi mellékhatását nem érzek!Nekem bevált!
Köszönöm a segítséget!
Azt hogy nincs mellékhatása azért nem mondanám,mert kb két oldal arról szól a tájékoztatóban,hogy mennyi mellékhatása van XD De szerencsére egyik se jött be a barátnömnél.
A hangulatingadozásra térve teljesen igaza van mindenkinek,hiszen az orvos is mondta,hogy pár honap kell mire "hozzászokik" a tested,az elsöben még váratlan vérzések is lehetnek,szóval ezeket kell csak tulvészelni,utána biztos stabilizálódik a helyzet :)
szia
hat valamilyen szinten kihat az egesz testedre igy az idegeid sincsenek kizarva, de szerintem ez csak egy ilyen "termeszetes" melleghatas ami 3 honapon belul el kene muljon, az se jo ha gyorsan valtogatod a tablikat...szerintem varj meg es ha tenyleg nem jo akkor beszelj az orvosoddal...
de ahogy utananeztem ez a lindynette keves hormon tartalmu, mert csak 0.075 mg Gestodenum és 0.020 mg Ethinylestradiolum mig mas fogigatloban o,o75-8o es o,o3o-4o mg van...
ugyhogy szerintem csak a normal mellekhatas az elso szedeskor...
igen a yasmin a mostani legerteljedtebb fogigatlo, ez a legujabb fejlesztesu is amiben nincs kevesebb hormon, de azok amik benne vannak testazonosak, ezert nincs melleghatasa :)
Kisebb hormontartalmú fogamzásgátlót nem nagyon fog tudni adni az orvos.
Én hízás miatt akartam olyanra váltani, amiben kevesebb a hormon, de az orvos csak olyat tudott adni, amiben ugyanennyi hormon mellett egy kis vízhajtó is van (hogy kompenzálja a hormonok miatt megnövekedett vízvisszatartást) és az is legalább egy ezressel drágább volt. vissza is váltottam a Lindynettre.
Szerintem még ne válts, mert még kevés ideje szeded.
Próbáld meg szedni, aztán 1 -2 hónap múlva figyeld meg, hogy van-e változás.
Ugyanis azt vettem észre, hogy az egy hónap szünetben nyugodtabb voltam és kiegyensúllyozottabb. Ugyan ezt vettem észre akkor is, amikor elkezdtem szedni, de akkor a magánéleti problémáimnak tudtam be. A párommal ingerűlt vagyok és magam sem tudom néha hogy miért és min veszekszem. A tabletta tájékoztatóján azt olvastam hogy okozhat változásokat depresszív értelemben. (csak én fogalmaztam így)
Mik a tapasztalataitok? Azthiszem váltanom kéne, de mire? Hasonló árkategóriára gondoltam, kevés hormonnal.
én nem tartom lehetségesnek.
Amúgy én 7 évig szedtem ezt a tablettát.
További ajánlott fórumok:
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?