Lili születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lili születése
Köszönöm szépen! :) És nagyon örülök,hogy tetszik a történetünk!
Gratulálok Lili babához. Szép történet.
Én csak ajánlani tudom!!!Nagyon jófej és rengeteget segít,bíztat,dicsér... Tényleg nagyon meg vagyok elégedve vele!!!
Ha egyszer terhes leszek Én is lehet, hogy Dalmát választom...
Köszönöm a szavazatot és a dicséretet is! :)
A család új tagjához pedig gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok!
Amúgy Kovács Dénes is nagyon jó orvos,ha Dalma esetleg nincs,akkor talán őt választottam volna.. :)
Igen meglepődtem mikor megláttalak, hogy Te írtad a cikket:) Szavaztam Lilire a facebookon is, nagyon szép kisbaba. Unokanővéremnek meg este született meg a babája és császárral, Kovács Dénesnél szült. Már nagyon várom, hogy hétvégén láthassam a kicsit:)
Persze,hogy tudom! :) Érdekes,hogy itt akadunk össze... :)
Megnéztem a képeid és rájöttem, hogy Te a volt osztálytársam voltál a 602-ben:)) Imre Beáta vagyok, nem tudom így tudod-e?:)
Szia!
Örülök,hogy itt is lehet találkozni Vásárhelyiekkel! :)
Szöllősi Dalmánál szültem...és összeteszem a két kezem,hogy őt választottam!A legjobb...
Gratulálok!
Én is Vásárhelyi vagyok, megkérdezhetem kinél szültél?
Köszönöm nektek!!!Nagyon aranyosak vagytok! :) És nagyon jól esik,hogy ilyen pozitív érzéseket tudtam kiváltani belőletek és hogy mindenkinek van 1-2kedves szava!
Csodaszép kislány!!! :) GRATULÁLOK! Sok boldogságot és jó egészséget nektek! :)
Gratulálok!gyönyörü kislány!jó egészséget hozzá!
Nagyon szépen köszönöm! :)
Nahát nagyon kis tünemény :) Nagyon gratulálok! :)
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat,jókívánságokat és a jeleket is!Aranyosak vagytok! :)
Kívánom mindenkinek,aki előtte áll,hogy hasonlóan könnyű,gyors és csodálatos szülése legyen!
Ancsa: Szeretném,ha Te is ilyen csodaként élnéd meg a szülésedet,mint én!Ha javasolhatom,állj hozzá pozitívan,sétálj nagyon sokat és ha betöltötted a 36.hetet,igyál napi 1-2bögre málnalevél teát!Nekem segítettek... Sok sikert,kitartást Neked/Nektek!!!
Jasmine: Hajráááá!!! ;) Sok sikert!
Gratulálok!
Jó egészséget és sok örömöt kívánok nektek!
gratulálok! szuper, hogy ilyen történetet is olvashatunk itt a hoxán is. Legyen egyre több!!!
Gratulálok, gyönyörű a kicsi lány :)
Megjoztas a kedvem a szuleshez! :)) Gartulalok edes babad van!
Szia!
Jó cikk! Itt is gratula a kislányodhoz! Gyönyörű baba! :-)
Szia!
Gratulálok Nektk! Nagyon szép Lili baba! :-)
Szia!Gratulálok a csodaszép kislányodhoz.Nagyon szép volt a történetetek.Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!
Nagyon szép a szüléstörténetedet!Gratulálok a kislányhoz,és jó egészséget kívánok!:-)
Gratulálok!!Sok egészséget és boldogságot kívánok az egész családnak!!:)
Gratulálok nektek, nagyon aranyos Lilike! Szerencsés vagy, hogy könnyen szültél!
Gratulálok! Jó lenne, ha nekem is hasonló szerencsém lenne a szüléssel, ami 4 hét múlva esedékes:)
További ajánlott fórumok: