LietoSON csepp adagolása,14 éves gyermeknek? (tudásbázis kérdés)
Beszélj egy gyógyszerésszel.
A gyógyszerekre is azt írják, hogy gyerekeknek 14 éve korig, de a patikus el fogja mondani, hogy ha a 14 évesed 60 kg, akkor mehet neki a rendes adag, ha csak 30 kg, akkor nem.
Ez minden gyógyszerrel így van.
És nagyon remélem, hogy nem teszed tönkre a gyerekedet.
Biztos, hogy ő van kiborulva az elhagyó nevelő apu miatt? Nem csak te akarod, hogy ő is ki legyen borulva, mert te kivagy?
Én nagyon nem tartom jónak, ha egy szülő bebeszéli a gyereknek, hogy ő is rosszul érzi magát, mert a mamának ez nagyon rossz.
Ne tedd tönkre!!!!
Voltam orvosnál,3-nál is,2 pszichiáternél,1 pszichológusnál,igen.De köszönöm ,nem fogom antidepresszánssal etetni a gyerekemet.
Miért..Amiért én sem vagyok olyan jól.Elhagyott minket az imádott nevelőapja.Ez gyógynövényekből van.És a betegtájékoztatóból illesztettem be.Ott sajnos nem súlyhoz igazítja az adagolást.De köszönöm.
Ész megáll! Azt eltudod dönteni hogy mit adj neki, azt nem hogyan adagold?
Hány nap járásnyira van orvos hogy véleményezze,gyógyszert rendeljen neki?
Nem tudom miért depressziós a gyereked és azt sem, hogy milyen tünetei vannak, illetve azt sem írtad le, hogy orvosnál jártatok e? Vagy csak úgy rendeltél valamit és kísérletezel a gyerekeden? Miért teszed ezt vele?
Nem kellene inkább szakemberrel egyeztetned?
Gyógyszer adagolás: Nem kor szerint a lényeg, hanem a testsúly!
Sziasztok!A segítségeteket kérném az adagolást illetően.
Gyermekem január 27.-én lesz 14 éves. Depressziós,és igen rosszul alszik.Rendeltem neki az említett cseppből.
Az adagolással van gondom,mert ugye 12 éves korig írja az adag felét.
Mivel ő már idősebb,adhatom neki az egész adagot?Este a 20 csepp mit sem ért eddig.
"
- naponta 2 x 40- 60 csepp, önmagában, vagy kevés folyadékban feloldva. Érdemes lenyelés előtt kicsit a szájban tartani, hogy az összetevők hatóanyagai a nyálkahártyán keresztül is felszívódjanak.
- pihentető alváshoz este, lefekvés előtt, egyszer 40 cseppet önmagában, vagy kevés folyadékban feloldva.
- 3-6 éves korig a felnőtt adag negyedét, 6-12 éves korig a felnőtt adag felét alkalmazzuk.
- egy pipetta felszívás egyenlő 20 cseppel. (1 adagnak 2 pipetta felel meg.)"
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- 2 éves korú gyermeknek szoktál adni Bolero italporból készült italt? Ugyebár édesítőszerrel készült...
- Iskolában szülői engedély nélkül adhatnak a gyermeknek nyugtatótablettát idegesség miatt?
- Két éves gyermeknek hogyan adagoljam a Béres cseppet?
- 2 éves korú gyermeknek a Béres cseppből napi 2*5 cseppet kellene adni a papír szerint, de én csak 1-szer adok neki. Így is jó?