Lidl korpásodás elleni sampon helyett melyik sampont lehet még sikerrel használni? (tudásbázis kérdés)
Kedves FI!
Esetleg nézd meg az összetevőjét, lehet így megtalálod Sokszor a saját márkás termékek, drága nagy kozmetikai márkák átcsomagolva, külföldön legalábbis gyakran előfordul.
Esetleg nézd meg a Statisztikai Hivatal oldalán, a legjobb sampon stb.
Mosószereket kerestem így pl. volt a SPAR-nak és az ALDI-nak is év legjobb terméke.
Egy próbát megér.
Kedves Olvasó!
Bőrgyógyász által megállapított szeborreás ekcémám van, ami "csak" a fejbőröm korpásodását okozza, más panaszom nincs.
Sokáig kerestem a megfelelő sampont, próbáltam az orvos által felírtat, a gyógyszertárit, a különböző oldalakon drágán megvásároltakon át rengeteg mindent.
Kb. egy éve egy ismerősöm javasolta a Lidl-ben kapható Cien saját márkás classic korpásodás elleni sampont, ami 2 hajmosással rendbe is tette a fejbőröm, azóta is azt használtam.
Legutóbb, mikor venni akartam, már egy megújultat találtam, amivel 2 hajmosás után ismét visszaállt a régi korpás állapot.
Egyelőre nem tudom, hogy mivel helyettesíthetem, ha bárkinek van bármi tapasztalata, ötlete, szívesen fogadom.
Köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Regebbtol huzodo, eros korpasodas eseten mit tanacsos hasznalni(kozmetikum, gyogyszer)?
- Padlizsán helyett lehet patiszont használni, ha tetszik egy recept?
- Mikortól kell/lehet autóba ülésmagasítót használni gyerekülés helyett? Milyen szabály vonatkozik erre a KRESZ-ben?
- Fehérbor helyett vörösbort lehet használni a részeges csirke receptben??
- Milyen más kifejezést lehet használni a paradoxon szó helyett?
- A porzselatint lehet használni befőtt készítéshez dzsemfix helyett? Tartós?