Libidócsökkenés fogamzásgátlótól? (beszélgetés)
Szia.
Igen,nálam is ez volt. szerintem jobban jársz,ha abba hagyod és másképp védekeztek.
Placebot már nem kell beszedni.
A hormonmentes spirál is nagyon jó védelemmel rendelkezik, ha nem akartok gumit.
Már régebben utannajartam mennyi lenne nekem az elkotes és elég húzós áron csinálják sajnos hiába szültem már 3 gyereket.
Mennyi lenne a procedúra és hol néztétek?
Nemfogod elhinni de ez egy akkora önző fas× ilyen téren hogy nem akarja elkottetni magát,pedig vannak már gyerekeink és nem szeretnénk többet.. 🤷♀️
Már régebben utannajartam mennyi lenne nekem az elkotes és elég húzós áron csinálják sajnos hiába szültem már 3 gyereket.
Az alacsony hormontartalmúak hamar kiürülnek. Hívd fel a nőgyógyászt, kérdezd meg mikor hagyd abba, én végigszedném a levelet, lehet a betegtájékoztatóban is benne van.
Azon nem tudok szó nélkül elmenni, hogy a férjed egy tenyészbika(??) és nem hajlandó gumit húzni?? Ne haragudj de ez mi? Mi az, hogy nem hajlandó? Állj ki magadért, ne szedj azért tablettát, mert neki egy picit kényelmetlen a gumi, vegyen olyat ami jó rá aztán kész.
És hagyjam abba szerintetek már mától,vagy szedjem be az e havi adagot? 11db van még a levélben.
Félek hogy bezavarna a ciklusomba bár lehet ez hülyeség,viszont elég sürgető lenne hogy minnel hamarabb kiuruljon belőlem ez a sz×r..!
Sziasztok!
Évek óta szedek fogamzasgatlo tabit (lassan 4 éve szünet nélkül)de hiába próbáltam már ki egy csomót egyiknel sem volt olyan a libidom mint mielőtt szedni kezdtem volna..
Ma már odáig jutottunk a párommal hogy van olyan hogy 2-3 hétig nincs is semmi szex,ha van is azt sem kívánom azt sem élvezem igazán és sajnos ő ezt ő is észrevette. Lassan rámegy a kapcsolatunk erre hogy egyáltalán nem kívánom őt :(((
Megfordult a fejemben hogy
abbahagyom és valami más módszert próbálunk meg.
Akik szedtek fogamzasgatlot tapasztaltak hasonlót mint én? És miután abbahagytad a gyógyszert visszatert a libidod?
Segítsetek légyszi mert ez borzasztó így... :(
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
- Jangee fogamzásgátló tabletta