Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Libamáj sült almával, hagymás burgonyával recept

Libamáj sült almával, hagymás burgonyával recept

A Libamáj sült almával, hagymás burgonyával hozzávalói:
(4 személyre)

400 gramm libamáj
1 mokkás kanál konyhasó
1 mokkás kanál őrölt feketebors,
1 mokkás kanál majoranna,
5 evőkanál napraforgó-olaj
4 közepes darab alma,
0.25 dl citromlé,
600 gramm burgonya, nyers


A Libamáj sült almával, hagymás burgonyával elkészítési módja:
A libamájat vágd vékony szeletekre. Picit sózd meg, fűszerezd borssal, majorannával, és pihentesd fél órát. Az almákat addig karikázd fel, magházukakt metszd ki, és csepegtesd le őket citromlével. A májszeleteket tedd felforrósított olajba, és mindkét felét süsd szép pirosra. Tedd a libamájakat félre, és a visszamaradt olajban pirítsd meg az almakarikákat. Az olajból kiemelve locsold meg őket almapálinkával. A májszeleteket az almakarikákkal váltakozva tedd tálra, s halmozz melléjük hagymás tört burgonyát


Kategória: Húsételek receptjei


A libamáj sült almával, hagymás burgonyával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook