Libamáj baconban recept

60 dkg libamáj
4 szelet baconszalonna
1 fej vöröshagyma
1-2 evőkanál olaj
1-2 gerezd fokhagyma
só
bors
A Libamáj baconban elkészítési módja:
A libamájat vágjuk négy részre, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát törjük át fokhagymanyomón, és kenjük meg vele a szeleteket. Tekerjük baconbe, és óvatosan tűzzük meg fogpiszkálóval. A vöröshagymát vágjuk apróra, és pici olajon dinszteljük meg. Tegyük rá a májat, és süssük pirosra. Ezután tegyük egy tűzálló tálba, és előmelegített sütőben, még körülbelül 10 percig süssük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. máj. 16. 23:53
A libamáj baconban elkészítési módja és hozzávalói.