Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Libamáj baconban recept

Libamáj baconban recept

A Libamáj baconban hozzávalói:
60 dkg libamáj
4 szelet baconszalonna
1 fej vöröshagyma
1-2 evőkanál olaj
1-2 gerezd fokhagyma

bors


A Libamáj baconban elkészítési módja:
A libamájat vágjuk négy részre, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát törjük át fokhagymanyomón, és kenjük meg vele a szeleteket. Tekerjük baconbe, és óvatosan tűzzük meg fogpiszkálóval. A vöröshagymát vágjuk apróra, és pici olajon dinszteljük meg. Tegyük rá a májat, és süssük pirosra. Ezután tegyük egy tűzálló tálba, és előmelegített sütőben, még körülbelül 10 percig süssük.


Kategória: Húsételek receptjei


A libamáj baconban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook