Libabőr szerelmeskedés közben?! (beszélgetés)
aztiii! Ilyet rajtad kívül még soha senki nem érzett
Nekem sokszor van ilyenem, amikor ujjazza a G pontomat, mindig érzem, hogy minden szőrpihém áll, majd az orgi után libabőrös leszek. Rendszeresen.
Amúgy meg, amikor rá gondolok valami finomságra (szex), mindig át fut rajtam a hideg. Nem kiráz, hanem csak mintha egy fuvallat szaladna át a bőrömön.
Hm...Én is libabőrös szoktam lenni, ha a férjem a nyakam csókolgatja és nem azért, mert nem esik jól, hanem pont az ellenkezője :)))
Imádom :)
Sztem nemcsak a lányoknál van ilyen...ez tuti.
Én elhiszem hogy van ilyen.Más a női lélek és így van ez jól:)Ezért is ragaszkodóbbak talán a nők és több érzelmet visznek az együttlétekbe is!
Erről van szó! Ezért nem hiszitek el, hogy van ilyen. És igen! A nőknél van ilyen. :) Bezony.
Szerintem egy pasi sem libabőrös szerelmeskedés közben....még aki túlcsordultan halálosan szerelmes az sem...:D
Hát azt látom, hogy egyértelmúen a nők azok, akik auzt mondják van iylen, igen és jó értelemben. A pasik nem hiszik hogy van iylen, pontosabban azok a pasik, akik nem váltottak ki még nőnél ilyen érzelmeket..
Az érzelmetől, az erős érzelmektől, hidd el, van ilyen, és az akkor nagyon jóóó. Én tudom!
NEM ROSSZ ÉRTELEMBEN RÁZZA KI A HIDEG! ÉPP ELLENKEZŐLEG!
Aki átélte, csak az tudja.
Hmmm nekem nincs időm erre közben....:D
Közben nem, mert már előtte kiráz a hideg ha csak rá gondolok.... :-(
:-)
Persze mikor télen véletlenül nyitva marad az ablak.
"kiráz a hideg" :) de mitől?
köszönöm szépen kedves vagy. igen nagyon odaadó és figyelmes.
Ha ilyet érzel akkor nagyon érzékien ,és odaadóan csinálja a párod!!!
ez így van :) aki azt mondja, hogy ez rossz, akkor azt csak sajnálni tudom
annyira jó hogy a többsége átélte mert ezt az érzést. ez nem feltétlenül rossz érzés sőt nagyon is jó.fantörpikus :)
igen..és a legjobb érzések váltják ki
ő van a legjobban rámordulva a tetkómra! :) nagyon akarja már látni élőben, közelebbről, valszeg nem lesz ledörzsölve, ha a hátamat nézi....:D:D
Pffh, de csintalan vagy! Le ne dörzsöld a hátad! ;) :***
Az érzelmi túlfűtöttség és a szexuális izgatás, vonzódás, érzelmi egyesülés másképpen nyilvánul meg.Nekem ez a tapasztalatom.
msot remélem 6.-án is ezt fogom érezni! :)
További ajánlott fórumok: