LH tesztet ha csináltam 1 hónapig minden nap, és egyszer sem volt pozitív, akkor mi van? (tudásbázis)
Az Lh teszt, akármit is írnak többen, bizony megbízhatóak! Sajnos, ha nem volt pozitív, akkor nem volt abban a hónapban pé-d.
Még ne ess kétségbe, ez néha-néha előfordul egészséges, termékeny nőknél is, de ha a kövi hónapban is végig negatív, keress fel egy dokit.
Amikor nagyon halványan érzékelted, vélhetően azokban a napokban volt peteérésed, főleg, ha kb. két hét múlva jött meg a vérzésed - gondolom feljegyezted.
Ha rákeresel a női ciklus hormonális szemléltető diagrammjára, akkor ott is látható, hogy az lh- hormon, ami a tüsző megrepedéséért felel (elsősorban), hirtelen ugrik ki, TR előtt, előfordul, hogy egészen addig egy nagyon alacsony szinten van, plusz, ha nem elég érzékeny az lh-teszt (20-as mondjuk), akkor ezért mutathat csak halvány csíkot - ettől függetlenül lehet TR az adott hónapban.
25 teszt már nem kevés pénz, plusz még idegesíted is magad rajta, irány tényleg egy nőgyógyász, érdemes előtte egy-két hónapig hőmérőzni, egy normális orvos abból is sok mindent le fog szűrni, és érdemes egyéb felvetéseket is elmondani neki: van-e pms tüneted, szőrösödés, hízás, túlzott soványság... stb.
Kombináld az Lh tesztet a pg/53-al...Tudom, ez kicsit drágább, de egyszeri költség.
Ha az Lh teszt reggel mondjuk nagyon halvány, akkor érdemes még este is csinálni egyet...
E kettős módszerrel (teszt+törpemikroszkóp), plusz egy kis magamra figyeléssel, pár hónap alatt sikerült elérni azt, hogy most már tutira megmondom mikor van peteérés (vagy nincs).
Szia!
Bár én még nem próbáltam, de elős körben ne ijjedj meg. Ahogy én olvastam ezek sem megbízhatóak...
De azért menj el egy dokihoz, nézzék meg, hogy van-e peteérésed!
További ajánlott fórumok:
- Hozzátáplálás: mikor kezdjük, mit adjunk a picinek? - Ahogy én csináltam...
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Késik.Csináltam három tesztet de mind negatív. Mi lehet?
- Csináltam egy vizelet sugaras Clearblue tesztet
- Csináltam tesztet, de bizonytalan vagyok, ez egy csík vagy két csík?
- Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha barátom nem élvezett belém, de az egyik héten émelyegtem, csináltam tesztet, negatív(19)?