Csináltam tesztet, de bizonytalan vagyok, ez egy csík vagy két csík? (beszélgetős fórum)
Semmiről nincsen elkésve, de tuti nem tenném fel a lepisilt tesztemet ország világnak a netre, majd eltűnnék...
Amennyire komoly a fórumnyitó hozzáállása, annyira komolynak tekinthető a fórum is.
Hiába nézem egy csíkot látok egy vastag csíkot ami tudomásom szerint negatív. Én jó magam nagy butaságnak tartok ilyet fel pakolni netre, hiszen csak el tudom már dönteni mint felnőtt, hogy egy csík vagy két csík. Eléggé gusztustalan is le pisilt teszteket fel pakolgatni netre ez az én véleményem még ha le is lesz hurrogva. Szerintem akkor is negatív, szemüveges vagyok oké még azt is fel tettem, de így is csak egy csíkot látok jah és nem fogok szemüveget cserélni még mielőtt megírnátok.
Mivel szerintem ez egy negatív teszt nem gratulálok! Jah és ahhoz se, hogy te ezt a netre fel rakod.
Szia halkan de gratulálok :)
A 2. képen elég egyértelmű a két csík :) És mint előttem szóló mondta akár mit szeretnél (megtartani, vagy nem) menj orvoshoz.
Halkan azt is megjegyezném elég erős a vizeleted színe fogyassz több folyadékot :)
Menj orvoshoz.
Ennyi időn után ezt már az UH is mutatja.
szia.
Miben vagy bizonytalan?
Tisztán látszik a két csík.
Szerintem már az év első munkanapján orvoshoz kellett volna fordulnos, ahogyan előttem is mondták.
Most dicsekedni nyitottad a fórumot?
Megerősítést szeretnél?
Esetleg gratulációt?.....így nehéz.
Gratulálok!
Keress fel egy orvost, ha megtartod a babát azért, ha nem, akkor azért.
További ajánlott fórumok:
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- 10 hónapos a kisfiam, császárral született. Tervezzük a következőt, de bizonytalan vagyok. Nem nehéz ellátni két pici gyereket?
- Késik.Csináltam három tesztet de mind negatív. Mi lehet?
- Csináltam egy vizelet sugaras Clearblue tesztet
- Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha barátom nem élvezett belém, de az egyik héten émelyegtem, csináltam tesztet, negatív(19)?
- LH tesztet ha csináltam 1 hónapig minden nap, és egyszer sem volt pozitív, akkor mi van?