Lézeres szőrtelenítés vs IPL (beszélgetős fórum)
Nekem otthoni IPL szőrtelenítő gépem van és imádom! :)
csak és kizárólag a lézert ajánlom! barátnőmmel nagyjából egyszerre kezdtük ő ipl-t én lézert és neki szép lassan jön vissza a szőr. jó, hozzá kell tennem, h időközben anyagi okok miatt abbahagyta, de én csak 3 kezelésen vagyok túl, és alig nőnek, ő 4-en én visszanőtt MINDEN! lehet van akinek az ipl is használ, csak több kezelés kell...de ha 4 után még semmi, az azért nem biztató. és az a durva, h neki is kihullottak a szőrök, de vissza is nőnek pár hónap után. én láttam már lézerrel kezelt embert 1,5év után is szőrtelenül, sőt egy ismerősömnek szalonja volt, 10éve szőrtelen. tehát az sem feltétlenül igaz, h a "végleges" lézeres szőrtelenítés csak 7-8évre szól. Mindenkinek a lézert ajánlom!
Én most járok Ipl-re....hát nagyon remélem, hogy jó lesz...:S
Oké.Majd csak elmondja valaki :)
Hát most jót kérdeztél...:) Annyira szar a névmemóriám, hogy nem tudom. Én egyszercsak ott voltam, nem kértem senkitől. Pedig írták többen, hoyg szóljak neki, és beír. :)
Csütörtökön megyek a dokihoz :)
Utána megyek ujságolok nektek. Remélem jó híreket :)
Kinél kell jelentkezni aki felír a táblára időpontra???
Drukkolok ám nagyon! Remélem olyan lesz, amilyenről álmodtál!!!!!!
:( gyógyulj meg mihamarabb!!!!!
Lassan én is oda kerülök a kés alá.
Remélem.
Carul. Hogy tömören fogalmazzak. Na nem fizikailag gondolom...
Ha arrafelé vetődöm, akkor beszélni fogok egyel erről mindenképpen.
Pocikád hogy van?
Nekem sem volt, hidd el. Én úgy indultam neki, hogy jó lesz. Az más kérdés, hogy nem. Én a ritka kivételek közé tartozom. Lehet, hogy Neked nagyon eredményes lenne. De ha megnyugtat, akkor sztem beszélj egy bőrgyógyásszal!
Az a baj hogy 1 alkalom semmit se ér.
Legalább 4-5-6 kell,mire használ. Mondják ezt mások.
Ahhoz meg drága,hogy a semmire próbálkozzak.... Nekem nincs kidobálnivaló pénzem rá :(
Szerintem egy próbát megér. Sokan dícsérik. Nekem nem jött be, és ennyi. Sok múlik azon, hogy milyen a szőr minősége, sűrűsége, stb...
Ohhhhh.
Pedig annyira akartam én is menni,de ezek szerint mondjak le róla???
A lézeresen 11*, az IPL-en kb 4*, de lehet 5*. Már nem emlékszem, de nem is akarok, merr rengeteg pénzem erre ment, ennek ellenére a mai napig minden nap csipeszelek, és hetente gyantázok, mert szörnyű a bajuszom, és az egész állam. :(
Nekem egyik sem jött be... :(
és a szőke szőrszálakra hatástalan..
én eddig egy IPL kezelésen voltam, a feketék nagy része nem nőtt vissza, de a szőkék is puhábbak lettek.
de ahogy néztem, a lézeres sokkal olcsóbb..
kipróbálnám azt is
Sziasztok,én voltam IPL-en,de nem igazán használt:(Az a legfontosabb,hogy bőrgyógyász csinálja,mert csak Ő kezelhet olyan magas frekvenciájú gépet ami hasznos.Sajnos ezt csak később tudtam meg:(
Erre én is kíváncsi lennék,mert a jövőben szeretnék én is menni.
Sziasztok!
Tudja valaki, mi a különbség a kettő közt?
Illetve melyik hatékonyabb a kettő közül?
Köszi!
B.
További ajánlott fórumok: