Lézeres kezeléssel javítható-e a rosacea állapota? (tudásbázis)
Szia.
Az Ipl kezelésről nem tudok véleményt mondani.Viszont ennél a betegségnél fontos kideríteni mi okozza a pirosságot.A fűszeres ételek ,bizonyos gyomor problémák stb..Nekem is volt/van vele gondom.Kerülöm a napot,a túl erős fűszereket.Bizonyos vegyszerekre allergiás vagyok,ezeket is kerülőm.Nekem az vált be,hogy megtaláltam azt a krémet ami jó az arcomra.Emellett minimális alapozót is használok ami védi a bőröm .Ezt orvos javasolta.Kicsit nézz utána te mit tehetsz hogy jobb legyen.Már az is jó hogy ide fordultál.Remélem lesznek akik hasznos tanácsot tudnak adni.
Jó pár éve voltam ilyen kezelésen. (több alkalom)
Egy ideig jobb volt, utána maradt minden a régiben.
Nekem annyiban "szerencsés" a rozaceám, hogy csak a pirossággal küzdök, göbök nem alakultak ki.
Sziasztok!
Rozáceás az arcom, néha szebb, néha csúnyább formában. Sajnos a pirosság már maradandó, nem akar eltűnni. Mellette vannak apró dudorok is az arcomon, melyekre krémet és gyógyszert írt fel a bőrgyógyász. A pirosság megszüntetésére pedig az IPL lézeres kezelést ajánlotta, viszont tartok tőle, nehogy rosszabb állapot alakuljon ki. Állítása szerint a kezelés után normális ha pirosabb az arc egy ideig, a javuláshoz hosszabb idő kell.
Van valakinek tapasztalata erről a kezelésről?
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata a lézeres sasszem kezeléssel kapcsolatban?
- A III-IV-V. csigolyák elcsúszását milyen kezeléssel lehetne helyreállítani?
- Megfáztam:(Tudtok adni tanácsot, hogy házi kezeléssel hogy lehetnék gyorsan jobban?
- Főzéssel még a szerelmi problémák is javíthatók...
- Biotron lámpával való heg kezeléssel kapcsolatban van-e tapasztalata valakinek?
- Bőrradírral javíthatok a bőröm állapotán?