Levelezés (beszélgetés)
Szomorú,sőt hihetetlen, hogy egy egyszerű levelezési szándékról ilyen hápogó kacsa szintű doktori disszertációkat tudtok folytatni! Senki fejében sem fordul meg, hogy valaki tényleg CSAK LEVELEZNI szeretne minden személyes találkozó nélkül?
Lányok, lányok! Földi boszorkányok!
Középkorú férfiként levelezőtársat keresek romantikus hölgy személyében.
Szívesen beszélgetnék bármiről, de leginkább az élet dolgairól. Fontos számomra a belső harmónia, megismerni másokat, színesebbé tenni a szürke hétköznapokat.
Ha van kedved és nem tűnsz el, írj!
Aki 1/2 év alatt nem akart találkozni veled, felejtsd el.
Akit igazán érdekelsz, az szeretné hallani a hangodat, látni szeretné a tekinteted, érezni az illatodat.
Tudod egyáltalán a telefonszámát, beszéltetek már, bármilyen oldalon hanggal? Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, Google?
Láttad élően az arcát?
Lehet nem is magáról küldi a fotót.
Arra vigyázz nagyon, magadról milyen fotót osztasz meg vele. Sajnos lett már egy rossz döntés miatt valaki öngyilkos, mert megosztották, megzsarolták, szexet hirdettek a fotójával.
Csak óvatosan, akármennyire is kedves az a pasi, ha 1/2 év alatt egy találkozásig sem jutottatok el, nem gömbölyű valami.
Semmilyen fotót ne küldözgess idegeneknek a neten! Bármikor szembe találhatod magad valami nemkívánatos oldalon.
Személyesen sem ismered azt ír a gép másik oldalán és olyan képeket küldözgethet amit akar - te meg "benyeled".
18 évesen ne legyél már ennyire naiv!
" Csak" levelezés, amiben már szexre utalgat ? Ez nem "csak", hidd el !
Miért ne találkoznál vele egy kávézóban ? Kicsit beszélgetnél vele. Egész más valakit látni, hallani a hangját, figyelni a testbeszédre, a viselkedésére,stb., mint csak levelezni.
Kérdezd meg, hogy van a felesége és a gyerekek ?!
Lehet, hogy nagyon naív vagy ! Vigyázz magadra ! Anyukáddal mersz ilyesmiről beszélni ? Barátnőddel ? Jó lenne !
Találkoztál már vele ? A fél év hosszú idő. Ha párkapcsolatot szeretne, már régen randizgatnátok ! De erről nem írsz.
Remélem, nem egy teljesen ismeretlen férfi kezdi a szexre terelni a levelezést ! Erotikus fotót ne küldj neki !!!!!
Légy nagyon észnél ! Ki tudja, milyen ember ? Engem sosem érdekeltek apám korabeli férfiak. Egy nálam is erősen próbálkozott a Te korodban, de megmondtam, hogy keressen magához való nőt !
Az is lehet, hogy veszélyes, perverz,stb., bármi lehet.
Miért tiltaná le, a lány válaszolt, ami nem kötelező. Mondjuk kizártnak tartom, hogy 18. születésnapig csak bájcsevej volt, és amint betöltötte másnap már szexuálisak. Szóval a fórumnyitó is kamuzik, és izgalmasnak tartja, ahogy írja.
Mondjuk nálam elvből undorító, mikor egy 41 éves férfi egy 17 évesnél próbálkozik, de ez én vagyok...
Mind kedves aranyos amíg el nem éri amit akar. Apád lehetne. Én a helyedben korombeliekkel múlatnám az időt.
Moderátor nem tiltja, mert ez magánügy, és magánlevelezésben él a kapcsolat. neked kell annyi eszed legyen hogy lépsz.
Fake fórum.
Ott kezdődik, h a 17 évesek nem hoxaznak... A többiről ne is beszéljünk.
Vagy hogy ezt a fórumot olvassa a moderátor?
Ez alapján kellene tiltani szerinted?
Miért tiltaná le? Nem zaklatja.
Egyáltalán, miért olvasná a moderátor az üzeneteket?
Semmiképp !
Ez nagyon gáz a férfi részéről !
Bele ne menj !
Jól megd.. majd ír a következő 18 évesnek !
Ha a moderátor olvassa ezt remélem le is tiltja nálad rögtön ezt a palit !
További ajánlott fórumok:
- Erotikus levelezés
- Ha az emberek a párjuk összes mozzanatáról, beszélgetéséről, levelezéseiről, akár gondolatairól tudnának, vajon hányan maradnának együtt?
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Tudnátok nekem egy e-mail vagy egy levelezési címet adni adócsalás bejelentéséhez?
- A munkahelyemen nem tudok belépni a gmail levelezésembe, lehet, hogy letiltották?
- Női levelezés