Letöröltem a Totált! (beszélgetés)
A Totál Commander-nél..De szerencsére ez is megoldódott. Telepítettem..megnyítottam és már használom..
Agostina..pontos szakszerű és érthető segítséget adott..
Köszi neked is :)
Semmi nem baj
Csak érteném hogy miröl irsz
mi az a mütyür , piros jelzés és az ALt-kilépés
Hol, merre??
már remélem ez az utolsó kérdésem lesz..mert mivel valami nem olyan..vagy lehet már ez újjabb verzió..eddig megvan,hogy kiválasztottam..piros jelzés..és a másik oldalra be is jött ..akkor ez már rajta van a mütyörön is? és akkor hogy lépjek ki..ott a végén olvasok vmi Alt..kilépést..oda kattintsak?
Ne haragudj..de ténleg csak autodikta tanultam..és már 60 leszek..
Nagy nagy puszi Neked!! Köszönöm a segítséged! Letöltöttem..és megnyítottam..működik!!
Nagyon kedves vagy..és jól oktatsz..:D
Köszönöm az eddigi segítséget..ugy kb 4 óra körül tudom csak megpróbálni sürgős dolgok miatt!! Jajj addig csak izgulhatok! Nagyon kedvesek vagytok..
Szép napot kívánok!
Szivem..ha én azt tudnám
én csak azt tudom,h mezellát használok..én igy hívom
a gép 10 éves ha ez segít
Nincs olyan hogy Küldés majd Asztal(parancsikonként)menü a forditott egérkattintásra?
Milyen az operációs rendszered, milyen WIndows van a gépeden?
Mert ott kell lenni annak, igaz a WIN7-et nem ismerem ilyen szempontbol
Ezt most még hagyjuk is!
Ugorjunk vissza oda, hogy nyisd meg a start menüt, és ott a "minden program"-ra kattintasz, és nézd meg, hogy nincs-e ott.
Ha ot nincs, akkor lehet, hogy mégis letörölted.
Innen le tudod tölteni.
Először kattints a sajátgép vagy számítógép ikonra jobb egérrel, és ott keresd meg, hogy 32 vagy 64 bites. Ha ez megvan, a megfelelő verziót töltsd le!
A mentésnél figyelj, hogy olyan felyre ments, ahol megtalálod!
Utána erre a letöltött ...exe file-ra kell karrintanod, és elindul a telepítés.
Ha valahol elakadsz, írj!
Egyszerűen bezártad vagy leraktad a Tálcára, ha a felső X vagy - jelröl beszélünk
Ha meg nincs az ikonja az Asztalon, akkor Saját gép-C:/Program files/Tcommander könyvtárban forditott egérgombbal az ikonjára és "küldés az asztalra parancsikonként" /vagymi/
épp ott nem találom
ezért estem pánikba
Azt tudom,hogy a képek megvannak mert épp csak a programot indítottam volna
Ott a listán van a Total Commander?
Ne kattints a törlésre, ha megvan!
A vezérlőpultban csak annyit látok,h telepités/ törlés ..várjak mig beetölti
De én már nem merek igy
Ínkább ujra telepiteném ha tudom
Akkor talán csak az ikonját törölted ki az asztalról.
Nyisd meg a start menüt, ott talán van "minden program" és nézd meg, hogy nincs-e ott. Több windows nem teszi ábécés rendbe a programokat.
Húúha... Ez most nagyon nem értem :o)
Ha az ikonjára kattintasz, indítani próbálod, mi történik?
Ha én azt tudnám
itt pánikolok
Az unokám fotóit akarnám megcsináltatni
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősöm fotóit letörölték Facebookról...lehetséges ilyenkor az eredeti állapot visszaálítása?
- Van aki letörölte Facebookon a régi ismerőseit, vagy új fiókot csinált? Az ismerőseim 80%-val nem tartom a kapcsolatot.
- Ha felvettem valakit msnre, de letöröltem, mielőtt visszaigazolt volna (nem tiltottam le) akkor megkapta a "kérelmet”?
- Letöltöttem a legújabb messengert, de nem működött, és letöröltem.Az ikonját viszont sehogy nem sikerül a tálcáról eltüntetni.Mit tegyek,?
- Tudja valaki, hogy lehet letöröltetni magunkat a my-vip-ről? Elfelejtett jelszó, stb.