Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra? fórum

Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra? (tudásbázis)

27. féknyom (válaszként erre: 26. - Miss Angel)
2009. márc. 22. 01:35
Élmény volt, jó éjt!:) Szia!
2009. márc. 22. 01:34

Szió,megyek aludni,mert leragad a szemem.

Azért ha rájössz vmire,értesíts:D.

Jó éjt.

25. Miss Angel (válaszként erre: 24. - Féknyom)
2009. márc. 22. 01:32

Miért csapna be???Ugyan....

Az elenyésző,amennyit te kattintasz az adatlapodra.

Nézd meg pl:az enyémen lévő számot.ugye nem gondolod,hogy ezer akárhányszor én nézegettem az adatlapomat:DDDDDDD.

És nekem megfelel az enyém is,de nem bírtam a kíváncsiságommal,egyáltalán van-e ilyen counter:))

24. féknyom (válaszként erre: 22. - Miss Angel)
2009. márc. 22. 01:20
Hja, már akkor amikor írtam... Nem kell, mert becsap.
23. féknyom (válaszként erre: 21. - Miss Angel)
2009. márc. 22. 01:19

Úgy érzed pont passzol oda?:) Meggyőztél, nem veszem ki...hehe.

A kittys, vagy kyttis izé hülyeség volt, nem láttam még olyat, csak kedveskedni akartam hö.:) Eskü!

2009. márc. 22. 01:18
Na,látom mégis levetted,ejnye-ejnye:))
21. Miss Angel (válaszként erre: 20. - Féknyom)
2009. márc. 22. 01:13

:)))))))-már tudod,ez a lényeg.

Miért veszed ki?sztem tök jó,illik oda.

Hello Kyttis??olyan is van,ne má':DD.

20. féknyom (válaszként erre: 19. - Miss Angel)
2009. márc. 22. 00:59
Maradhat a tied persze, de felteheted az enyémet is, mondjuk nem egy női szín. De ha kell, megszerzem pinkben, vagy hello kittysben.:) Közben rájöttem, hogy nekem nem is kell ilyen izé, kiveszem. Az utolsó kérdésedre passzolom a választ. Úgy kérdezel, mintha én valami nagy számláló szakértő lennék.:) 1 hete azt sem tudtam mi az...
19. Miss Angel (válaszként erre: 18. - Féknyom)
2009. márc. 22. 00:53

Ez is számolja a saját kattintást?hát akkor tök mindegy,maradhat az enyém is,úgyis megszoktam már:))))

Egyébként semmi bajom vele.De remélem nem tűnik el többet,és nem kell újra feltenni,ilyenkor elölről kezdi a számlálást,0-ról:))

Már 2x történt meg,csak a helye,és alatta a myspace felirat látszott,letöröltem a kódot,újra feltöltöttem.Ez miért lehetett?

18. féknyom (válaszként erre: 17. - Miss Angel)
2009. márc. 22. 00:43
Hát leírhatom én is neked lépésről-lépésre, hogy mit csinálj:) Viszont ez is számolja a saját kattintást... Csak azt nem értem, miért kellett az emil, egy fals is jó tuti. Mondjuk nem jött még semmi arra a címre. Beírtam a jelszót, alá az emilt, majd megjelent a html, ennyi. Eskü!:)
17. Miss Angel (válaszként erre: 16. - Féknyom)
2009. márc. 22. 00:36

Na ne már:)

Nekem anno leírta valaki lépésről-lépésre,mit csináljak,és tényleg jött a counter,esküszöm így volt:)

Csak aztán töröltem,mert nem tudtam,hogyan tovább...

Reklámok,nagyon hiányoznak,van belőlük így is elég:S.

2009. márc. 22. 00:32
Viszont van egy rossz hírem, nem ő kell neked... Nem küldenek semmit emilre, mármint a számlátót nem, de be kellett írni a címet, biztos majd jönnek a reklámok...eskü!:)
2009. márc. 22. 00:29
Ehe, feszítek mint pók a lucernásban, sikerült!:)
14. Miss Angel (válaszként erre: 13. - Féknyom)
2009. márc. 22. 00:26
Tényleg nem úgy kell,elküldik az e mail címedre a countert,esküszöm:D.
13. féknyom (válaszként erre: 12. - Miss Angel)
2009. márc. 22. 00:24

:) Én sehogy nem veszem arról az oldalról, de elvileg regisztrálni kell. Meglesem éjszaka, aztán majd segítek, ha beválik. Vagy eladom neked, hehe.

Gondolom úgy viszed rá, ahogy bármelyiket, bemásolod a cuccot, osztcsá'. Na megnézem, felcsigáztál:)

12. Miss Angel (válaszként erre: 11. - Féknyom)
2009. márc. 22. 00:15

Köszi,holnap megpróbálkozom vele.

Ja,és akik az andyhoppe.com-ról töltöttek le countert:hogy csináltátok?

Mert én onnan próbáltam először,és úgy veszem észre a legtöbben onnan veszitek.

De ott meg kell adni e-mail címet,elküldik a countert,és akkor mi van?Itt nálam megállt a tudomány:))Utána mit kell csinálni,hogy viszem rá az adatlapomra??

Bocsi,de elég béna vagyok az ilyesmihez:))))

11. féknyom (válaszként erre: 10. - Miss Angel)
2009. márc. 22. 00:03
Eskü!:) Mondjuk mérget nem vennék rá, de azt beszélik... Ha netán becsaplak, nem szándékos.
10. Miss Angel (válaszként erre: 9. - Féknyom)
2009. márc. 21. 23:59
Tényleg?mindjárt megkukkantom:)
9. féknyom (válaszként erre: 8. - Miss Angel)
2009. márc. 21. 23:56

Próbáld meg ezt, állítólag saját kattintást nem számol.

www.your-counter.be/szamlalo.asp

8. Miss Angel (válaszként erre: 7. - Féknyom)
2009. márc. 21. 23:42

Oks-DDD.Én is:D.

Egyébként nézegettem a lovemyprofilt én is,és próbáltam onnan feltölteni 1-et,ami tetszett,de hiába írtam be a kódját hibátlanul,nem akarta feltölteni sehogy.

Ez meg már 2x megbolondult,-egyszer csak látom:hopp,eltűnt.Újra fel kellett töltenem:))

7. féknyom (válaszként erre: 6. - Miss Angel)
2009. márc. 21. 23:36
Jaj, értettem ám, csak játszottam a tudatlant... Állítólag van tehetségem hozzá, hehe. Ha esetleg találok olyat, egyből jelzek.
6. Miss Angel (válaszként erre: 5. - Féknyom)
2009. márc. 21. 23:32

Hehe,dehogy...úgy értettem,ha mondjuk rákatt 1x,mert:fel akarok tölteni 1 fényképet:+1.

Ha rákattintok,mert mondjuk változtatni szeretnék a bemutatkozó szövegemen,akkor is:+1.

Még jó,hogy nem írok naplót:DDD.

5. féknyom (válaszként erre: 4. - Miss Angel)
2009. márc. 21. 23:28
Igen, olyan. De legalább növelem a nézettségem, hehe. A tied számolja a beállításokat? Tyű!:)
4. Miss Angel (válaszként erre: 2. - Féknyom)
2009. márc. 21. 23:24

A tied is olyan?megnéztem.

Nem mintha oly sokat kattintgatnék a saját adatlapomra,de néha elkerülhetetlen a beállítások miatt:))

2009. márc. 21. 23:21

Sziasztok,ez pusztán csak kíváncsiság.

Nekem van egy counter az adatlapomon,de ha be akarok állítani vmit,fotót feltölteni,stb,mindig hozzáad 1-et a látogatók számához.

Minden counter ilyen?

2009. márc. 21. 23:19

Szia!

Majd kérem én is, köszönöm!:)

2009. márc. 21. 23:17
Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook