Létezik olyan látogató számláló, amelyik nem számolja, ha én kattintok az adatlapomra? (tudásbázis kérdés)
Szió,megyek aludni,mert leragad a szemem.
Azért ha rájössz vmire,értesíts:D.
Jó éjt.
Miért csapna be???Ugyan....
Az elenyésző,amennyit te kattintasz az adatlapodra.
Nézd meg pl:az enyémen lévő számot.ugye nem gondolod,hogy ezer akárhányszor én nézegettem az adatlapomat:DDDDDDD.
És nekem megfelel az enyém is,de nem bírtam a kíváncsiságommal,egyáltalán van-e ilyen counter:))
Úgy érzed pont passzol oda?:) Meggyőztél, nem veszem ki...hehe.
A kittys, vagy kyttis izé hülyeség volt, nem láttam még olyat, csak kedveskedni akartam hö.:) Eskü!
:)))))))-már tudod,ez a lényeg.
Miért veszed ki?sztem tök jó,illik oda.
Hello Kyttis??olyan is van,ne má':DD.
Ez is számolja a saját kattintást?hát akkor tök mindegy,maradhat az enyém is,úgyis megszoktam már:))))
Egyébként semmi bajom vele.De remélem nem tűnik el többet,és nem kell újra feltenni,ilyenkor elölről kezdi a számlálást,0-ról:))
Már 2x történt meg,csak a helye,és alatta a myspace felirat látszott,letöröltem a kódot,újra feltöltöttem.Ez miért lehetett?
Na ne már:)
Nekem anno leírta valaki lépésről-lépésre,mit csináljak,és tényleg jött a counter,esküszöm így volt:)
Csak aztán töröltem,mert nem tudtam,hogyan tovább...
Reklámok,nagyon hiányoznak,van belőlük így is elég:S.
:) Én sehogy nem veszem arról az oldalról, de elvileg regisztrálni kell. Meglesem éjszaka, aztán majd segítek, ha beválik. Vagy eladom neked, hehe.
Gondolom úgy viszed rá, ahogy bármelyiket, bemásolod a cuccot, osztcsá'. Na megnézem, felcsigáztál:)
Köszi,holnap megpróbálkozom vele.
Ja,és akik az andyhoppe.com-ról töltöttek le countert:hogy csináltátok?
Mert én onnan próbáltam először,és úgy veszem észre a legtöbben onnan veszitek.
De ott meg kell adni e-mail címet,elküldik a countert,és akkor mi van?Itt nálam megállt a tudomány:))Utána mit kell csinálni,hogy viszem rá az adatlapomra??
Bocsi,de elég béna vagyok az ilyesmihez:))))
Próbáld meg ezt, állítólag saját kattintást nem számol.
www.your-counter.be/szamlalo.asp
Oks-DDD.Én is:D.
Egyébként nézegettem a lovemyprofilt én is,és próbáltam onnan feltölteni 1-et,ami tetszett,de hiába írtam be a kódját hibátlanul,nem akarta feltölteni sehogy.
Ez meg már 2x megbolondult,-egyszer csak látom:hopp,eltűnt.Újra fel kellett töltenem:))
Hehe,dehogy...úgy értettem,ha mondjuk rákatt 1x,mert:fel akarok tölteni 1 fényképet:+1.
Ha rákattintok,mert mondjuk változtatni szeretnék a bemutatkozó szövegemen,akkor is:+1.
Még jó,hogy nem írok naplót:DDD.
A tied is olyan?megnéztem.
Nem mintha oly sokat kattintgatnék a saját adatlapomra,de néha elkerülhetetlen a beállítások miatt:))
Sziasztok,ez pusztán csak kíváncsiság.
Nekem van egy counter az adatlapomon,de ha be akarok állítani vmit,fotót feltölteni,stb,mindig hozzáad 1-et a látogatók számához.
Minden counter ilyen?
Szia!
Majd kérem én is, köszönöm!:)
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Hogy tudok számlálót feltenni az adatlapomra? Tud valaki segíteni?
- Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló?
- Hogy tudom a születésnapi vonalzót a női vonalról átrakni az adatlapomra? Hiába kattintok jobb egér gombbal, nincs olyan, hogy másolás.
- Miért nem jelenik meg a számlálónak a képe az adatlapomon? Mit nem csináltam jól?
- Látogató számlálót nem tudom bemásolni az adatlapomra csak a kódot irja ki segitség?