Csak az én adatlapomon, vagy máshol sem működik a látogatószámláló? (tudásbázis)
bemész most már mondhatom büszkén az én adatlapomra, aztán ott az adatoknál, ahol magadról írsz pár szót, ott van egy színes kis négyzet
arra ráklikk
aztán egy lapra visz, bal oldalon kiválasztod a számlálót, majd ott kiválasztod középen melyik tetszik, bejelölöd, majd alul megnyomod a gombot, h kapj egy linket, azt pedig bemásolod a saját adatlapodon, abba a részba ahol magadról írhatsz :)
na valahogy így :)
juhééééj :D
megcsináltam :D
működik :)
Szia!
Aki akar az adatlapra tehet számlálót és ezek tűntek el.
ha elmondjátok h mi az, és hogyan lehet feltenni, akkor meg tudom mondani, h működik -e nekem...addig nem :D
azt sem tudom h mi az.. :(
Sziasztok!
A színek eltűntek mindenki naplóbejegyzéséből, ahogy olvastam, enyémből is. Írtam modinak és azt válaszolta, h épp megakarja variálni a Hoxa a naplókat.Változások lesznek, de hogy mi azt nem tudom.
Lehet, h ennek is köze van a számlálókhoz...csak gondolom.
Nekem is működik, pedig nem mai csirke... :)
És tutira számol, mert láttam, hogy ugrott egyet.
Amúgy hogy van beállítva?
Nekem lehetett választani, hogy az emberkéket számolja, vagy a kattintások számát. Előbbinél, ha rámegyek az adatlapodra, az +1, de ha frissítek, már nem ugrik. Utóbbinál viszont minden F5 vagy frissít gomb +1et jelent.
Hát csak én látok rosszul?
Lilynél én nem látok számlálót.Más kép,és súlycsökkenő számlálót látok,de látogató-profil számlálót nem.
Raktam fel új számlálót!
Ugyan olyat mint volt, tetszett a másik fajta is, de nem érteni csak magyarul és azon nem tudtam elmenni..
Szia!
Én látom a számlálód...a számokat is :)
Március 18.-án tettem fel, olyan érdekes volt számomra, hogy naponta milyen sokan megnézik az oldalamat.
Hát akkor megpróbálok egy újat aktiválni, hátha..
Erről nem mi tehetünk. A kép, amire hivatkozik egyszerűen nincs a megadott címen:
Nálam sem működött én le is töröltem!
A napló is megváltozott!
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Az adatlapomon lévő képről mit gondoltok?
- Hólyagos kiütés a kisfiamon.megnéznétek a képet az adatlapomon?Máshol nincs csak ott.Szerintetek mi ez?
- Iwiw ki nézte meg az adatlapomat alkalmazás....mi ez, tényleg működik?
- Mit reagálnátok hogyan vennétek, ha az iskola a beiratkozás után 1 héttel közölné, hogy szeptembertől máshol működik az iskola?
- Hogyan kell az adatlapomra menteni a látogatószámlálót? Másolás-beillesztés nem müködik