Létezik olyan "kence", vagy bármi más, amivel öszekarcolódott üveget fel lehet polírozni? (tudásbázis)
:))
Hát ez jó!
Üvegtapéta?
Gondolom szabad rátenni.
Ha nem, azt úgy is mindjárt megírják! :D
Üveg volt.
Sokan alkalmazták ezt a módszert, igaz nem nagy felületen.
„de emlékszem régebben faterom Colinos (remélem jól írtam:)) fogkrémmel és filc szeru, vagy pont filc anyaggal addig dörzsölgette az órájának az üvegét amíg karcmentes lett!”
Jaaaj, te olyan lehetsz mint a b.nőm
Hasonló apró gondjai vannak
Mindig kérdem "mi lesz ha a szomszéd meglátja" hogy nem áll egyenesen ez meg az , vagy éppen a szekrény mögött nincs kiporszivózva és felmosva
:))
Az műanyag volt, nem üveg
Nem véletlen a drága óráknál a "zafir" üveg, mert karcállóbb a valódi üvegnél illetve nem törik olyan könnyen
Tartós szemüveget is üvegböl rendelnek, mert nem karcolodik az üveglencse, mint egy műanyag lencse esetén
Ha üveget lehetne polirozni, nem gyámánttal vágnák
Nos csak megnéztem, megkarcoltam
Műanyag és egy fémháló van belűl,
Úgy látszik a kora készulékeknél volt csak üveg
Lehet polirozni, de ismétlem, nem állnék neki kézzel
Dolgoztam eleget plexivel, szintén műanyag , nyűgös volt még géppel is felpolirozni
Ha gyorsan forgott a polirkorong megolvadt/volna/ lassan meg ugye megy az idő, unalmas
Próbáltál te üveget polirozni?
Tuttam hogy még nem!
műanyag előlap"
merthogy alapbol üveg szűri egy betéttel a mikrosugárzást kifelé
Ha üveg - a fogkrém a legjobb megoldás.
Műanyagnál nem biztos, hogy ez megfelel.
Lusta vagyok kimenni megnézni,
de
ha karcos akkor bizonyára van egy műanyag előlap
megkarcolod, ha tudod akkor műanyag és polirozható, ha üveg akkor semmivel
KApható valahol polirpaszta, vagy fogkrám, de elég nyűgös kézzel eltüntetni
Konkrétan egy tökéletesen működő mikro ajtajáról van szó. Elég csúnyán néz ki, kidobni nem akarom, de valamit szeretnék vele csinálni, hogy újra szép legyen.
Ha tudtok rá jó megoldást, nagyon megköszönöm!
(illetve... nem is tudom, hogy üveg-e, vagy csak arra nagyon hasonlító műanyag)
További ajánlott fórumok:
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Létezik olyan tea, amivel fogyni lehet?
- Létezik olyan nem beépíthető, a munkalapra elhelyezhető sütő, amivel süteményt is meg lehet sütni normálisan, nemcsak pizzát, meg húsokat?
- Létezik valami módszer amivel kijön a vörösbor a blúzból?
- Létezik olyan program, amivel meg tudom nézni az embereket, házakat felülnézetből? Olyan térkép féle?
- Létezik olyan erősítő, amivel a mobiltelefonok vételét lehet javítani?