Vér eredményeim szerint negatív mert kevés a hcgm...a tesztjeim viszont napról napra erősebbek hiaba mondtam hogy nem kozepidoben fogant! Az számukra lehetetlen ...na mindegy...hétfőn visszamegyek egy extremen pozi teszttel
Igen megvolt a doki most várok a vér eredményeimre. Reggel csináltam tesztet, elvittem megmutatni szépen erősödik kaptam duphastont hogy elálljon a vérzés és megmaradjon a baba :) nem nagyon bízok benne mert sajna a nyálkahártyám elég vékony :/ viszont a méhemben látott egy fekete picike pontocskát. Biztosra nem mondta,de mondta hogy lehet baba is akár...hát nemtudom meglátjuk :/
Csinálj újra tesztet ha az is pozitív menj el dokihoz biztos ami biztos. Vagy nézethetsz magánban hcg szintet. Abból is lehet következtetni hogy minden ok-e. Sokaknak meg jön rendesen a terhesség első pár hónapjában. Vagy pont így hogy enyhébb rövidebb de megjön. A méhenkivülinek ez nem tünete és ilyenkor még méhen belül sem látható csak 1-2 hét múlva.
Az volt a furi hogy 7nap helyett, csak 3ig tartott, ebbol a harmadik nap csak pár kis maszat semmi több. Étvágyam egyáltalán nincs, és egesznap szedultem folyamatosan es hányingerem volt...holnap megyek dokihoz, o majd leveszi a vert is :)
Méhen kívülinek más tünetei vannak, még nem látszódna, úgy, ahogy a méhen belüli terhesség sem.
Teljesen megszokott volt a mensid?
Mi volt az a tünet, ami miatt mégis tesztet készítettél utána?
Vegyél teszteket, kettő naponta ismételd, hogy erősödik-e a csík, vagy ha van magánlabor a közeledben, egy hcg vérvétel is sokat elárul és az már biztos eredményt ad.
Nem gondolom, hogy méhen kívüli, azzal nem vérzel rendesen, csak pecsételget. Illetve egyértelműen fél oldalas fájdalommal jár.
De ha az is, a doki nem fogja látni, mivel túl pici, ha jó helyen van azt sem fogja látni.
Ha szerencséd van, néznek egy HCG-t vérből és kiderül mi a helyzet. Lehet alacsony a progeszteronod vagy spontán elment, de még pozi a teszt (hcg-nek is kell idő mire kiürül)
Mert erős hányingerem volt, es rettenet szédülés sjelentkezett....eszembe jutott h van meg egy teszt a táskámban...es 7nap helyett 3ig tartott es keves...ezert volt fura
Kisbabát tervezünk a párommal. A menzesz előtti nap ellőttem egy tesztet, ami határozottan negatív volt...meg is jött időre, viszont maradt egy tesztem, ugyvoltam ellövöm...ami halványan ugyan de pozitív lett. Itt a kép sajna nem adja vissza eléggé gagyi telefonom van...szétszedni azért kellett mert vakuval a kis üveg nagyon tükröződött, szabad szemmel viszont jól látni...félek nagyon hogy méhen kívüli esetleg :/ holnap megyek dokihoz. Itt a kép: [link]