Létezik még neten ingyen sms, ami régen volt? (tudásbázis)
szerintem sms-ben sem tudnad elerni. mert a faces, mailes uzeneteket is megkapja a telefonjan, ha akarna reagalni, megtenne
szerintem sms-sel sem tudsz inkognitoban maradni, mert mutatja, lenyomozhato a szamod, vagy barmely szam, amirol kulditek
Szerettem volna inkognitóba maradni van valami balhé de nem akarok belefolyni kicsit bonyolult.
valahogy megoldjuk
Napi szinten belépek. Smst csak akkor írok ha kell. és igaz volt hogy nem működött épp akkor.
Heti 1 smst küldök talán.
Azt nem tudom épp ezért milyen gyakran nem müxik.
Üzenő falat se sűrűn olvasom.
Én is a Mobiltelót ajánlom.30 asra ált. mindig jól küldi, néha zavar van...akkor nem.
Van aki nincs facen, vagy nem néz be mindig, néha jól jön az ingyen sms...
mobiltelot ismerem. 20 asra sajna nem tudunk. naponta be " kell " lépni, kreditek / kérem a napi kreditet. katt. 3 pont jár.
2 pont 1 sms.
Régebben ismertem többet is, talán léteznek még.
googlet érdemes megkérdezni...
További ajánlott fórumok:
- Az interneten sok olyan oldal van, ahol ingyenesen készíthetünk weblapot. Te melyik oldalon tudsz ilyet?
- Olyan programot keresek a neten amivel ingyen hivhatók a belföldi vezetékes számok, hasonlít a skype-hoz...tud valaki ilyet?
- Létezik ingyen erkölcsi bizonyítvány?
- Ismertek interneten ingyen nézhető online tv-t?
- Létezik a neten olyan program, ahol feltöltött fotóval megnézhető, hogy néz ki az illető más hajszínnel?
- Létezik ingyenes vagy olcsó parkolási lehetőség az Onkológiai Intézethez közel?