Létezik külön gyermek hajbalzsam? (tudásbázis)
8. MelisUK
2009. febr. 9. 11:31
Vannak kifésülő hajspray-k gyerekeknek, ezek illatosak is és a gubancokat szépen kiszedik. Ezt nedves és száraz hajra is lehet hasznáni, nem kell kiöblíteni. Én felnőttként is ilyet használok még a balszamon kívül, mert hosszú hajam van és a vége még balzsamozással is képes összecsomósodni fésülésnél, így hajmosás után, mikor még vizesen fésülöm a hajam, ha szükséges, akkor befújom ilyennel a hajam végét. És extra fincsi narancs illatú és fényes lesz a hajam tőle, nagyon szeretem.
7. Ekka
2009. febr. 9. 09:54
Hajbalzsamot még nem láttam. Max. sampon+hajbalzsam együtt ill. van gyermek hajkifésülő. A baba termékek polcán megtalálod. Mi is kifésülőt használunk, szerintem jó.
6. correct (válaszként erre: 2. - Panka78)
2009. febr. 9. 08:33
Inkább 5-6 év felett de minek? Olyan rossz az állapota? a Baba kisgyermek könnymentes sampon nagyon jó, ha ragaszkodsz valamihez akkor szerintem a Golf az afféle, amit 2-3 évesnek már lehet, a 7 gyógynövényes, de szerintem kérdezd meg a háziorvost a lehetséges bármikről :)
5. Panka78
2009. febr. 9. 08:13
Puha? AZ én lányom haja nagyon kezelhetetlen. Göndör és erős szálú!
4. 1f9774333a
2009. febr. 9. 08:06
biztos van, de minek?
Olyan kis puha finom még a hajuk, minek tönkre tenni?
3. 2577cdcc12
2009. febr. 9. 07:59
Létezik. Bár nem is értem, hogy egy 2-3 éves gyereknek minek hajbalzsam, mert tök finom, puha a hajuk... Végülis, azt sem értem, a kutyáknak minkek kölni :DDD
2. Panka78
2009. febr. 9. 07:52
Gyermekeknek tudunk vásárolni hajbalzsamot v. ilyen nem létezik?
Illetve, hogy felnőtt termékeket használhatunk-e 2-3 éves gyermekeknél?
1. Panka78
2009. febr. 9. 07:51
Létezik külön gyermek hajbalzsam?
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Létezik Bp-en olyan állami kórház, melynek gyermekágyas részlegére legalább az apuka bemehet látogatni?
- 8 évvel ezelőtt 3. gyermekem után lekötettem magam, most van egy új kapcsolatom és a párom szeretne babát, létezik erre megoldás?
- Létezik levendulás sampon, hajbalzsam? Hol lehet venni?
- Létezik olyan gyermek multivitamin szirup, ami nem narancsos ízű?
- Gyermek belgyógyászat létezik ami nem fizetős?