Létezik gyógyító mágia? (tudásbázis)
ezeknek semmi köze a mágiához.a mágia az egy szent tudomány.két féle van.van a fehér:építő,gyógyító.
van a fekete:a romboló erő.
ez a két erő nem lehetne lehet meg egymás nélkül.
azt viszont már mindenki maga dönti el hogy melyiket használja.
Egy reiki kezeles alatt valoban gyogyitasz az aura kulonbozo szinjein ugy h a betegnek fogalam sincs rola te mit csinalsz tehat nem mutatsz utat sem.
Egy shiatsu kezeles alatt megsem szolalsz...
Hogyis van ez?
Aki nem akar meggyógyulni, az nem is fog, de soha semmitől.
A gyógyulás mindig a fejekben dől el.
Az orvos, a természetgyógyász, vagy parapszichológus csak az irányt tudja mutatni,
haladni a betegnek kell.
Azert kerdeztem erre ra igy konkretan mert lejjebb olvashato h sok a csalo a kokler...
A velemenyem ezzel kapcsoltban h a beteg nem mindig all keszen a gyogyulasra vagyis nem tanulta meg az adott lecket ,ezert nem gyogyul meg a reikitol a shiatsu kezelestol vagy mas alternativ gyogymodtol.
Bar a gyogyito mindent megtesz es tudasa maximumat adja.Koszonom a valaszaitokat. Szep napot mindannyiotoknak
Igen nagyon sokfele modja van a gyogyitasnak ongyogyitasnak,Azt gondolom a gondolatainkat inkabb a szemleletmodunkal tudjuk befolyasolni.
Tehat ne a gondolataid valtoztasd meg inkabb a szemleletmodod es a gondolataid maguktol megvaltoznak.
"Nem lehet része a betegség egy tanulási folyamatnak?"
Dehogynem! A betegség sohasem öncélú, pont ez a lényege, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy valami a gondolkodásunkban, az érzelmeink feldolgozásában nem oké. És ezáltal megteremti a lehetőséget a tanulásra, a fejlődésre, a gyógyulásra. Csak észre kell vennünk!
:-)
Létezik, és nálad van.
A betegségek lelki eredetűek, mi okozzuk magunknak a gondolkodásunkkal.
Változtass a gondolkodásodon és megváltozik az életed.
Gyógyító mágiák: :-)))
-szeretet érzése
-jóga
-meditáció
-ima
-mosolygás
-napi egy jó cselekedet
-séta a jó levegőn
-egészséges fa átölelése
-kristályok begyűjtése, ablak prizma, ametiszt, hegyi kristály
stb.
Csak magia letezik.Olyan hogy gyogyito magia kulon nincs.A magiat hasznalni lehet gyogyitasra es artasra is.Csupan a felhasznalastol es a felhasznalotol fugg.Igen vannak magusok.Akik a tudast keresik azokat nevezi a koznyelv fehermagusnak es aki a hatalmat az a fekete.
Ezt mondjuk nem ertem miert lenyeges h van e gyogyito magia vagy nincs?
Sokfele gyogyitas letezik meg azutan ha az orvos megrantja a vallat...
Igen sok a sarlatan.Vagy csak "fent" nem engedik a gyogyulast?
Nem lehet resze a betegseg egy tanulasi folyamatnak?
Salome
A ** is ilyen gyógyító. csak az nem mágia, hanem energia. Tudom, hisz gyakorlom. Magamon és családomon. segít.
nem a levegőbe beszélek. komoly allergiám van (volt?). idén még egy gyógyszert sem szedtem be...nem vagyok hívő. nem hit kérdése. ez "ajándék". Nézzetek utána!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
igen, van ilyen hogy energiát küldenek gyógyítok.agykontrolosok, kineziológusok, természetgyógyászok közül is.
ilyen embereket keress.
További ajánlott fórumok:
- Varga Gábor féle gyógyító gombák
- Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő
- Mik a tapasztalatok a gyógyító mágneses ékszerekkel kapcsolatban?
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Csak azoknak, akik hisznek ilyesmiben:létezik mágia a szerető kiiktatására?
- Spirituális gyógyító valóban létezik?