Csak azoknak, akik hisznek ilyesmiben:létezik mágia a szerető kiiktatására? (beszélgetés)
A mágia az nem túl jó módszer. Ez a kiiktatás dolog a szabadakarat törvényével ellenkezik szerintem. Bár nem annyira "fekete", mint mondjuk egy szerelmi kötés létrehozása. Minden esetre nem játék.
Az agykontrollban van szubjektív kommunikáció, amellyel elmondhatod, hogy miért lépjen le, és miért jó ez neki.
Vagy imádkozz, kérj Angyali segítséget. Esetleg vizualizáld, hogy ketten vagytok a Pároddal, boldogan, és semmi nem zavarja meg a boldogságotokat!
Fontos, hogy csak olyat tégy, ami ha visszaüt, Te nem sérülsz általa.
Jaj,dehogy,ellenkezőleg...Indítottam egy fórumot a történetemről,ha érdekel nézd meg.
A férjem volt szertőjét akarnám kiiktatni az életünkből...
Egyébként eddig ne foglalkoztam ilyesmivel, de az egyik oldalon ezt a tanácsot kaptam...
Mindent kipróbálnék,megtennék, csak tűnjön el...
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Bagoly klub azoknak kik ugy se alszunk...éjjel
- Akik hisznek a szellemekben és a hasonló dolgokban...
- Vegák, ideiglenesen „húst elhagyók”: fogytatok a hús étrendből történő kiiktatása után? Volt valami áldásos hatása?
- Asus laptopon, a középen levő üveges "pótegér" lezárására, kiiktatására kérek javaslatot