Létezik fűnyírási tilalom? (tudásbázis kérdés)
Ez tetszik!:)))
"Mondja az ismerős, megbontotta a szél a tetőm, kalapálni kellene, de nem lehet. Miért, olyan durva a szomszéd? kérdeztem tőle. Igen, válaszolta, tavaly följelentettem fűnyírásért."
Itt van például ez:
Nálunk csendrendelet van.
De hogy a szomszéd zsebkutyája éjjel nappal vonyít! Legszívesebben hot dogot csinálnánk már belőle, többen is a szomszédságban :)
Én meg az alattunk lakó 3 év körüli gyerekkel szemben nem tudok már lassan megértő lenni, még este tízkor is sikongatva dübörög... Persze, nem ő a hibás, de igen, ki mer szólni.
Füvet nyírni és egyéb kerti munkát végezni ebben az időben vagy kora reggel, vagy estefelé lehet. És aki dolgozik, csak hétvégén tud, vagy szabit kellene rá kivenni? Ez mondjuk 3-4 hetente egy alkalom, a szomszéd gyerek meg minden este adja a műsort:((
Önkormányzattól függ, de elvileg van rá szabály. Nálunk van. Nem tudom pontosan, de vasárnap 12 óra után tilos pl. füvet nyírni. Többi napon 19 óra körül van. Persze senki nem tartja be...
Legnagyobb gond, hogy füvet nyírni és ablakot nyitni is akkor jó mikor még/már kicsit hűvösebb van.
nem értem, hogy miért kell minden hülyeség miatt rinyálni, ha ez van akkkor nem jó, ha az van akkor az nem jó...kibírjátok. A 30 fokba se kelelmes ám füvet nyírni, de lehet 25be se.
A fűnyíró tartását is tiltsuk be, nehogy véletlen eszébe jusson, hogy lenyírja a füvet.:)
ha nem minden áldott nap éjjel nyír akkor talán belefér...nappal iszonyat meleg van és az "idiótája" lehet most ér rá....
lehet két nap mulva mikor 30 fok van ép dolgozik...vagy elutazik nyaralni...vagy akármi...el tudom képzelni hogy van aki csak hét végén ér rá füvet nyirni.....lakótelepen lakók pedig másért panaszkodnak...menj segits neki hamarabb végez:)
És nem tudott volna várni vele még két napot?!
Mert keddtől már csak 30 fok lesz....
nem tudom nálatok milyen volt ma az idő, de itt még délután 4kor árnyékban is 36 fok. Na már most, feltételezem, hogy a napon még több volt, így a fűnyírás talán nem volt éppen a legjobb elfoglaltság akkor..
vagy ha te lenyírtad volna a tűző napon, legközelebb jelentkezz önként és dalolva, akkor nem lesz gond, hogy este zajong..
ez komoly??
az, hogy tűzgyújtási létezik, megértem, nem lenne jó ha felgyújtanák a házat/utcát/várost...
de miért lenne a fűnyírásra is tilalom?
ha valaki nyírni akarja, nyírja...
További ajánlott fórumok:
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Megtalált a féltestvérem, akiről azt sem tudtam, hogy létezik!
- Szerintetek létezik örök szerelem?
- Megtakarítás...olyan ma már nem létezik!
- Aki azt állítja, létezik házasság veszekedés nélkül, az hazudik?
- Ha megüt a párotok arra létezik bocsánat?