Ha megüt a párotok arra létezik bocsánat? (beszélgetős fórum)
így van!
akinek az az érv, hogy üt, azt ott rögtön ki kell rúgni a fenébe
SOHA nem fog megváltozni!!
az első pofon után jön a többi
soha nem értettem, hogy lehet ilyesmit nemhogy megbocsátani, de egyáltalán arra gondolni, hogy megbocsátható
az olyan emberrel, aki üt, nagyon nagy gáz van
Nem számít mit mondd,nem szabad folytatnod ,valóban.Sajnálom.....
Azóta történt valami?Biztonságban vagy?
Sziasztok! Engedjétek meg, hogy kiírjam magamból fájdalmamat,sajnos nincs kivel megbeszélnem.A párommal 8 éve ismerkedtünk meg,nagyon gondoskodó tökéletes párnak bizonyult. az előző házasságomból a 2 gyermekemmel most 23,20 évesek nagyon jó kapcsolatot alakított ki,autót vett nekik,vállakozást indított stb.Közös gyermekünk most 6 éves vele szemben is gondoskodó apa.A külvilag szemében a lehető legjobb férj látszólag hatalmas boldogságban élünk.DE...
A kettőnk kapcsolata nem működik,az elején egy vállalkozás miatt padlóra kerültünk,Ő börtönbe került,én maradtam 3 évig egyedül a 3 gyerekekkel.
Házat árverezték,autókat elvitte a bank,fizetésem 50%-át végrehajtások miatt vonták.Vidékre költöztünk a gyerekekkel,sokszor enni sem volt mit 60e Ft-ból éltünk.Jártam hozzá a börtönbe,neveltem a gyerekeket,dolgoztam.Ez idő alatt kiderült ,hogy Ő valójában nem is az akinek mondta magát nem kis dolgokban.(Nem építészként végzett, hanem katonaként,mér előzőként is volt börtönben stb).De én ezen túlléptem,továbbra is tisztességgel vártam a szabadulását.Ami után azonnal elhelyezkedett, rendesen dolgozott,anyagi biztonságot teremtett.Viszont soha nem tudtunk beszélgetni,többször próbálkoztunk de én feladtam.Állandóan ingerült,kiabált velem,féltékenykedett,olyan dolgokat vágott a fejemhez amit nem értettem honnan vesz.Ami rólam szólt soha nem volt számára fontos,8 év alatt soha nem tudta a születés- vagy névapom megjegyezni,de se nőnap se semmi. A tavalyi karácsonyt borzalmasan vártam a szabadulás utáni első közösen töltött boldog napokra vágytam. Erre 2 napig színét sem láttam,a haverokkal István és jános napot ünnepeltek.Hazatérvén megint a vádaskodást kaptam, teljesen összeomlottam.Ismét én voltam a b*k*, ő tartja el a köcsög gyermekeimet és csak mondta mondta....Ekkor nem bírtam tovább neki mentem,természetesen kaptam jó néhány pofont. Átbeszéltük,hogy ez mégegyszer nem fordulhat elő.Azóta eltelt 10 hónap látszólag minden rendben,a minkájából kifolyólag ismét ungerült, állandóan feszült nem lehet hozzászólni,folyamatosan ócsárol,(kövér vagyok 165cs-63kg,biztos van valakim,az a szerencséje a gyermekünknek hogy az Ő szét örökölte stb).Az utóbbi időben nem mertem neki ellentmondani,féltem a dühkitörésétől, mindenre bólogattam.2 hete lefedüdtem aludni amikor minden ok nélkül bejött a szobába és a hajamnál fogva lerángatott az ágyról,ordított,nagyon csúnyán összevert,többször leköpött,amikor menekülni akartam ismét nekem támadott.Amikor lenyugodott hívott egy taxit,adott pézt a szállodára.Másnap látleletet vetettem.Azóta nem találkoztunk,naponta felhív a gyerek felől érdeklődik. Tegnap közöltem vele, hogy nem kívánom, ezt a kapcsolatot folytatni,mire megkaptam hogy lehúztam,tönkretettem, kihasználtam ez fáj a legjobban,mert engem soha nem érdelt a pénz.Pontosan Ő volt az aki minden pénzben mért. Jelenleg itt tartunk várom a véleményeteket. Köszönöm.
Engem még nem ütött meg senki. El sem tudom képzelni, hogy megüssön a párom. De ha odáig fajulna akkor meg nem tudnék rá tovább úgy tekinteni, mint az én kedvesem. Szóval nincs bocsánat. Hanem lapádíj. Nincs olyan ok, amiért egy nő megérdemli hogy megüssék.
Itt szinte 100%ban mindenki ezt válaszolja. A statisztikák szerint viszont elég sok nő eltűri mégiscsak. Talán ők nem hoxázok.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Ötletek bocsánatkérésre
- Bocsánat kérés? Kérjek bocsánatot vagy sem? Mikor kérjünk bocsánatot?
- Különleges bocsánatkérések
- Miért nem tudnak a férfiak bocsánatot kérni? Számít, hogy kimondja, vagy elég ha cselekszik?
- Hogyan kérhetnék bocsánatot, ha eltűnt az életemből?