Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is? (beszélgetős fórum)
;)))
.... cóóóóal hiába vágyom rendületlenül a problémamentes életre? ;)
"“Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legtitkosabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!“ :)
/A. Boyd/"
ha éppen a nagyŐ szorul az ágy alá, ott már van némi probléma... :D
esetleg még a ruhásszekrény? :D
Rossz helyen keresed?:)
Nézd meg az ágy alatt!:)))
ne bízz meg senkiben!
ne higgy el semmit!
és sose ülj háttal az ajtónak! :D
ebben az 1mondásban nem csalódtam még sosem... és így találtam meg a jobbik felemet is... :)
és nem hinni kell, hanem tudni h. minden oké... vagyis a statisztikai többség, mert a többi már csak apróság...
mindenkinek van egy pont neki való társa
én is megtaláltam- egymásra találtunk
nem volt egyszerü ...
de tapasztalatok gyüjtése erre való
meg kell tapasztalnod, mire van szükséged, ki kell próbálni több partnert...
és ma már tudod mi tesz boldoggá, mire vágysz, akoor azt keresd...
ha megtalálod, és passzol az igényetek, akkor volt egy jó napod, és jöhet az apróságok... egymásra hangolódása
azt add amit elvársz.
ne akard a társad birtokolni, neked se tetszene
mindent nyitottan öszintén lehesen megbeszélni...
mert ha már válogatni kell mit lehet mit nem,,, az se vezet jóra...
hosszú........
További ajánlott fórumok:
- Szerinted létezik-e netszerelem, és ha igen, mennyire tartós, mennyire lehet bízni benne?
- Gyógynövények, amik segítenek nekünk.Hisztek benne?Segítettek már neked?
- Nem hiszek benne, hogy mindenkinek létezik olyan munka,...
- Hisztek benne hogy a babák látják a szellemeket?
- Hisztek abban, hogy létezik sors...?
- Kristálygyógyászat, hisztek benne vagy sem?