Hisztek abban, hogy létezik sors...? (beszélgetés)
igen
de mégis lehet módosítani
Csak abban hiszek.
Hiszen így működik a Rendszer.
Sziasztok...
Szerintem mindenkinek megvan a sorsa írva...amit meg kell tenned ,meg kell élned,akár előbb akár utóbb,de meg történik...ami késik nem múlik!!!A szabad akarat a döntések, választások joga a miénk,de ez csupán pillanatnyi reakció,hogy adott élethelyzetben mit választunk...ha jól,helyesen döntünk akkor megy minden a kijelölt úton,ha nem a számunkra kijelölt utat választottuk akkor a lehetőségeket addig kapjuk,míg azt nem választjuk amit elsőre is cselekednünk kellett volna...Mert hiszen vannak sorszerű találkozások is ..nem???,hogy valakivel találkoznod kellett,mert valami olyat adott át neked,valami olyanra világított rá ,amire adott helyzetben neked szükséged volt vagy van!!Minden az életben valamiért van...csak nem vesszük észre ,mert elfoglal a hétköznapiság.A sorsot előbb vagy utóbb..de bevégezzük,addig születünk le a földre újból és újból , míg be nem teljesítsük a sorsunkat....
Sziasztok!
Én azt hallottam egy "sorselemzőtől", hogy sorsunkat magunk választjuk meg születésünk előtt."Mielőtt testet öltök, a szülők kiválasztásánál nehézségi fokozatot is választok. A lélek a szülők kiválasztása által teremtett szituációban tudja a legjobban végrehajtani saját karmikus feladatát. Tudni kell az embernek, hogy mi a sorsszerű az életben, és mik a lehetőségei, küzdelmei."
Bár a sorsunkat magunk választjuk, ezzel együtt érvényben van a szabad akarat törvénye is, vagyis rajtunk áll, hogyan éljük meg a sorsunkat. Sőt, ha azt akarjuk, akár le is térhetünk erről az útról (ez gyakran nagyon nehéz), de kérdés: érdemes-e?
Előre megírt sors szerintem nincs, csak döntések folyamata egy adott pillanatban, ami terelgeti az életed valamerre.
Rossz döntések, azok vannak!! De ezért a "sorsra" kár bármit is ráfogni.
Sokkal ésszerűbb, ha azt mondjuk, hogy azért történtek/történnek meg dolgok, mert nem megfelelően döntöttünk akkor, amikor éppen lehetőségünk volt rá.
Mindenki életében sok-sok olyan pillanat van (még akkor is, ha éppen nem veszi észre), amikor lehetősége lenne befolyásolni az életét.
További ajánlott fórumok:
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Hisztek abban, hogy az életünk hossza "adott"?
- Hisztek a karmában, és abban hogy energiavámpír belőlünk szívja az energiát?
- Hisztek az őrangyalokban? És abban hogy lehet velük "beszélgetni"?
- Hisztek abban, hogy a rossz kívánság visszaszáll arra aki kívánja?
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?