Létezik? 1.találkozásnál 5p után, amikor a férfi véletlenül a nő hajához ér, érezni a forróságot, nőnél gyomorideg, férfinél merevedés.. (beszélgetés)
Szerintem létezik.:)
Ha mind a két fél kellóen kívánja a másikat.
Egyszer találkoztam egy sráccal akivel már hónapok óta megtárgyaltuk hogy bejön a másik. És gyakran volt szexuális témájú beszélgetésünk.
Vagy hogy csókolózni fogunk ilyesmi. Persze csak "haverként találkoztunk" de ahogy ősszeért "véletlenül" a kezünk jött az a fura forróság érzet...
Persze azt nem tudhatom hogy az ő fejében mi zajlott le de nálam megvolt:))
Létezik, de ritka!
Nekem eddig egyetlen emberrel kapcsolatban volt ilyen érzésem életem során (30 éves vagyok) :)
csak már kezdem azt hinni, hogy mindenki így áll hozzá és én becsültem le eddig a szex fontosságát, mert igenis az a legfontosabb egy kapcsolatban, persze nem bármilyen szex, nem az amit a sarkon kap meg, hanem az igazi jó szex.. és inden csak ezután jön, de ez elég nagy összetartó erő is egyben. - szerinte.
(amúgy mióta találkoztunk, sokkal többet használom a szex szót, mint előtte:))) )
igen.
én nem azt mondom, hogy a nő taktikázzon, játssza az agyát és húzza a pasit.. tényleg nem. de hogy semennyit se lehet várni a szexszel, mondván hogy az megjátszás, olyan rövid az élet, és a szikra, a kémia nem attól jön hogy 5x moziba megyünk meg 2x vacsorázni.. (egyébként ez utóbbival teljesen egyetértek!) hanem gyerünk és ha jó a szex akkor jó :-SSS
megbeszéltük a dolgot és vége van:)
rájött végül, mert én hiába mondtam, hogy nem vagyok olyan óriási vadmacska és szexistennő, akinek ő gondolt külsőre, aztán csak hajtogatta hogy de bizony így van. Mert tényleg nem vagyok az.
"udvarias uriember volt eloszor"
a pszichopatak ilyenek :D mosolyognak aztan elvagjak a torkodat...
Nem hinném.
Udvarias, úriember volt először, majd elkezdett belém látni, ezután elmondta mit érez, és innentől a szex.. / időrendben ezek voltak a témák
de az biztos hogy szexcentrikusabb a nagyátlagnál.
persze, ezt mondja mindenki. meg én is így gondoltam. de ő a szexre értette, bizonyos dolgokra ami neki nagyon jó, a nőnek nem annyira, de megteszi..
(ahhoz képest hogy mennyit találkoztunk, elég sokszor beszéltünk a szexről. szexmániás lehetett, vagy csak egy őszinte pasi?) ezzel nem általánosítok, mindig lehetnek kivételek
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Felkavaró találkozás egy házas férfival
- Elfelejtett találkozás....
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Első találkozáshoz illik-e a virág?