Létezhet, hogy nőtt a lábam mérete 23 évesen? (beszélgetés)
Lehet híztál és nem megy fel a lábadra a szokásos cipő.
De egyébként azért annyira nem szokványos dolog, hogy ennyi idősen nől a lábad.
Próbáld fel a régebbi cipőidet, amik eddig jók voltak. Ha szorítanak, akkor nőtt a lábad. Ha nem, akkor egyszerűen az adott cipő számozása nem pont ugyanolyan.
Ezért nem rendelnék cipőt soha, illetve nem vennék próba nélkül.
A múltkor két egyforma méretű, hasonló fazonú, de különböző típusú cipőt próbáltam, az egyik kényelmes volt, másik szorított.
Mérd le a lábad centire.
Egy A4-es lapra állj zoknis lábbal úgy, hogy a sarkad (és a lap egyik vége is) a falnál legyen. A lábad leghosszabb méretét (általában a nagyujj hegye) jelöld meg egy vonallal.
Ezt a távolságot mérd le a lap szélétől.
Ha van kedved, lemérheted az utóbbi időben vett cipőket is.
Igen létezhet.
De én másra gondolok. A különböző márkák közötti számozások nem egyformák. Legjobb ha felpróbálod mielőtt megveszed. De ha nem üzletben veszed, akkor az nem mindig lehetséges, pl. és sokszor rendelek online.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz, létezhet béke és szeretet a világon?
- Adategyeztetés feltöltőkártyánál - létezhet az, hogy azért kell szerződésmódosítást csinálni mert új személyigazolványom van?
- Hisztek abban, hogy két ember között létezhet megmagyarázhatatlan természetfeletti kapcsolat?
- Negatív energiájú hely- létezhet?
- Egy jó barát a kapcsolatban létezhet?
- Szeretenék segítséget kérni angol cipőméretezés témában:o) Szóval ha nekem 39-es a lábam akkor ez az angol méretezés szerint mekkora?