Lehetséges, hogy teherbe estem? (tudásbázis)
Anyukámat 40 éve próbálom leszoktatni ertől a szófordulatról, minden siker nélkül. Most már a lányunokája is mindig elmondja, hogy ez nem betegség, de akibe azt nevelték, nem érti.
A másik, hogy a fogamzásgátlótól nem kap nemi betegséget, hacsak nem úgy érti, hogy a fogamzásgátlóban bízva nem használt óvszert egy szifiliszes pasival. Amikor ilyen alapfogalmak hiányoznak egy fiatalnál, elgondolkodom, mennyit fejlődött a szexuális felvilágosítás a suliban az elmúlt 70 évben?
Jelentem; ma megbetegedtem!!
Szóval, hálás köszönet minden NORMÁLIS hozzászólónak!! Nekik köszönöm a bíztatást, az őszinteséget, hogy nem keltettek bennem rossz, hamis, rosszindulatú érzést! 🥳🤩🤩🤩🥳 Nekik minden jót kívánok! 💜💛💜💛
Tanultam ebből!!!
Utolsó mensim kezdete aug.21-én volt.
A napokban várható, hogy újra megbetegszem.
Kb. egy hónapja leálltam a fogamzásgátlóról, mert mellékhatásai miatt nem voltam jól. (Bőrbetegségek, nemi betegség, hízás)
Viszont tegnapelőtt lefeküdtem a párommal, nem bírtuk tovább és, 2x elment bennem, igaz hogy alkalmaztam előtte pharmatex hüvelykúpot.
A mensim 24.e körül esedékes. Ha megjön időben, ugye kevesebb az esély rá? (Természetesen csinálok majd tesztet, de az még sokára esedékes… )
Tudom, hogy hiba volt, de kérlek segítsetek! Nagyon ideges vagyok.
27/N
További ajánlott fórumok:
- 42 évesen spontán teherbe esni lehetséges? Írnátok pozitív példákat?
- Próbaidő alatt teherbe estem és olyan rosszul vagyok, hogy alig bírok dolgozni. Mit tegyek?
- Missed ab után napokkal lehetséges e teherbeesés?
- Spontán korai vetélés után lehetséges a következő hónapban teherbe esni vagy felborult a hormonháztartásom?
- Többszöri kismedencei gyulladás és missed ab után lehetséges még teherbe esni?
- A ciklus utolsó napján lehetséges a teherbeesés?