Spontán korai vetélés után lehetséges a következő hónapban teherbe esni vagy felborult a hormonháztartásom? (beszélgetős fórum)
Nem tudom, igazából hol ez, hol az az érzés erősebb bennem.
De most leginkább az a meggyőződésem, hogy felborult a hormonháztartásom. A prolaktinszintem tuti, hogy magas, mert egyébként miért jön a bal mellemből egy pici csepp (fürdéskor vettem észre, de azóta nem nyomkodom, mert tudom, hogy annál jobban termelődik). És szerintem ezért nem jön meg...... :-(
Lehetsz terhes siman. Az mas kerdes hogy nem fog-e ez is elmenni mint az elozo.
Bocsanat en egy pesszimista habitualis vetelo vagyok :-)
Lehetsz:)))
Nalunk is ez volt, mi is probalkozhattunk egybol. Nem a kovetkezo hanem az azt koveto honapban lettem terhes. Hajra!
Sziasztok.
2014. június 30-án pozitívat teszteltem, viszont július 2-án erős vérzés kíséretében megjött. Voltam orvosnál, alaposan megvizsgált, ultrahanggal is és azt mondta, hogy a korai vetélés lezajlott, beavatkozásra nincs szükség. Azt is mondta, hogy nyugodtan próbálkozzunk, mert nem került sor műtétre. Szót fogadtunk... Szerintetek lehetek megint terhes, vagy felborult a ciklusom?
Egyáltalán lehetséges, hogy van peteérés a következő hónapban? Július 17-én éreztem, hogy nagyon feszít a jobb oldalon (mindig éreztem korábban is a peteérést), valamint kb. egy hét múlva - és azóta is - mindjárt megjön érzésem van. A teszt negatív, a hőm a magasban. Ja, és a mellem szivárog. Tudom, hogy ez a magas prolaktin szint tünete (is), de nagyon aggaszt. A doki nézett hormonokat is, amikor a vetélés után elnéztem hozzá, és akkor mindent rendben talált.
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Ha felborult a hormonháztartásom azt csak gyógyszerrel lehet helyre állítani vagy esetleg étrend változtatással is?
- Felborult hormonháztartás-diéta?