Lehet valami bajom? (tudásbázis)
Teljesen egyetértek, már lassan nálunk is kezdődik az orvoshiány, a nővérekből meg már régóta az van.
Csak hirtelen "po..n csapott" a kérdés, és tudod, tovább gondoltam.
:)))))
Maradjunk annyiban, hogy megértem az érzéseidet:)
És / DE!!! azt is vallom, hogy becsüljük meg azokat akik ezt a hivatást, pályát, szakmát választják mert még ők sem lesznek. Hidd el egy mai fiatalnak aki nyelvet is tud és szakképzett nővér, műtősnő, asszisztensnő, szakasszisztens, gyógytornász, diplomás ápoló és még sorolhatnám a szakterületeket ha egy két határral odébb megy (és megy) a háromszorosát keresi és harmad ennyire van leterhelve, túlterhelve. Miért is maradna?
Már nagyon kevesen választják az eü.-et. Aki még ott...nem tudom miért. És eljutottunk odáig, hogy jelenleg orvosból kevesebb a hiány mint nővérből. A kocka fordult.
Az ágyra meg a vizelet mintavételre sok esetben várni kell, ebben igazad van:)
Mindenki tud rémisztő példákat saját maga, hozzátartozója, ismerőse kapcsán. Még én is, pedig aztán én tudom kinek, mit és hogyan szóljak.
Miattam, vagy H. miatt? D
Lehet, te sok ilyet látsz, és bízol, hogy változik. Engem kiráz a hideg, ha arra gondolok....és most én nem írom tovább.
Annak idején olyanok vettek körül, akiknek ha telefonáltunk, hogy gond van, mire odaértünk infúzió, ágy előkészítve. Mire doki megjött, már a vizelet eredménye is kész volt, jól néztünk volna ki, ha rá várunk.
Sajnos egy máig nem ismert okból havonta kb. 3x volt "vészhelyzet", ezért mondtam, amit.
Nyugi. Ez előfordul mindenkivel.
Ha máskor is megtörténne ilyesmi menj a főnővérhez vagy a gyakorlatvezetődhöz vegyetek fel jegyzőkönyvet és csináljatok egy labort megnyugtatásképp.
Sok sikert a tanulmányaidhoz:)
Fincsi!
Most nem írom le amit gondolok:)
Nem lesz semmi bajod, nyugi.
Ilyenkor azonnal most meg a kezed és fertőtlenítsd.
Igen, ezeket az általad felsoroltakat valóban elkaphatta ha az anyja ezekben szenved.
Nagyon csekély a valószínűsége, hogy bármit elkaptál.
De hipohonderként jó ötlet az egészségügy?
Hiv meg szifilisz egy 1 eves gyerektol?
Amugy elmeletben lehet, persze. A.ugy bocs, de a tankonyvet kicsit alaposabban bujhatnad.
További ajánlott fórumok:
- Lehet attól valami pszichés bajom, ha nem kapom meg azt a férfit akire vágyom?
- Mi bajom lehet? Jobb oldalon a bordám alatt nagyon fáj valamim, hánytam, lázam is van
- Bevertem a fejem, lehet valami bajom?
- Az albérlőm állandóra van bejelentve hozzánk most készül céget alapítani. Lehet valami bajom belőle?
- Trombózis elleni injekciótól lehet valami bajom?
- Kicsit megsárgult Quarelintől lehet valami bajom?