Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel? (tudásbázis)
Voltam nőgyogyinál is, ő sem küldött tovább sehová.
Vércukormérőm nekem is van, az éhgyomri az normális, de valóban, az inzulinszintet nem tudom magamnak megmérni.
menj el nőgyógyászhoz, majd ő elküld terhelésesre, ha jófej
vagy gyűjts rá!
más ötletem nincs
illetve patikákban megmérik a vércukrod, ha kéred, legtöbb helyen van ilyen lehetőség
éhgyomorra és étkezés után megméretheted
bár ezzel csak kicsit leszel előrébb, mert az inzulinszintet így sem fogod megtudni, csak a vércukrod ingadozását
háziorvos, vérvétel, nagylabor, vizeletvizsgálat
ezt javaslom
Értem....
Már nem tudom másra gyanakodni, mert csak hízok, hízok, pedig már alig eszek valamit... :( Teljesen el vagyok már keseredve :(
Nem tudom, hogy hol olvastad, de ez egyáltalán nincs így.
Az lehet, hogy az ir-esek többségénél alacsony a koleszterin, de nem azt jelenti, hogy az ir alacsony koleszterin szinttel jár. A kettőnek nincs köze egymáshoz, csak pont az ellenkezőjénél. Ha valakinek régóta ir-e van, és sok súlyfeleslege akkor a súlyfelesleg magával hozhatja a magas koleszterin szintet.
Szia,
A kettő nem zárja ki egymást. Az ir-nek nem feltétele az alacsony koleszterin szint!!
Rád nézve ez annyit jelent, hogy szénhidrátok mennyisége és minősége mellett a zsírok mennyiségére és minőségére is ajánlott odafigyelni.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?