Lehet rájöttem, hogy még mindig szeretem? (beszélgetés)
Azt is vedd számításba, hogy az általod elhagyott férfiú oké, hogy most vissza akar szerezni, de vajon túl fogja tenni azon magát, hogy mással is együtt tudtál lenni?
Arra gondolok, ha eddig nem volt jó a testi kapcsolatotok, leheletnyi az esély rá, hogy ez feltüzelni fogja és nem eloltani a pislákoló lángját feléd.
Egy kapcsolat 2 emberen múlik, továbbra sem tudjuk, hogy mennyi idősek vagytok, mi nem működött a szexnél...
Viszont sztem ne így fogd fel.
Az egyiket választod, amelyikben tudsz hinni, amelyiket szeretnéd megpróbálni.
A másikról lemondasz, és igen, ennek lehet, hogy az lesz a következménye, hogy ő csalódott lesz, haragudni fog rád, még jobban küzdeni érted, stb. Ezt nem tudjuk.
A nem működött a szex tág fogalom, sok mindenen lehet javítani, ha tényleg fordítotok rá időt, energiát. Akár a férfi egyedül is.
Szerintem nem ő, hanem az akkori életed hiányzik, ami elég más. Én elkezdenék ismerkedni, mert hiába jó a szex a mostanival, ha minden másban borzalmas, akkor ennek a kapcsolatnak semmi jövője nincs.
Az előzővel meg ha tényleg minden más tökéletes volt, akkor el kell döntened, hogy mennyit ér meg neked a jó szex hosszútávon. Ha mindkettőtök élvezi a szexet, csak egymással nem, akkor akár a nyitott kapcsolatot is beemelhetnétek a megoldási opciók közé.
Meg a "nem működött úgy, mint kellett volna" elég tág fogalom.
Nem hiszem, hogy van olyan, hogy hogyan kell működnie, de ha nem élvezed/élvezitek az valóban nagy probléma. Ennek sok oka lehet, ezt nektek kell tudni, kideríteni, ha akarjátok vagy több energiát tenni az új kapcsolatba.
6 év azért nem kevés, nem lehet ám megúszni a kellemetlen érzéseket...
Válaszolva a kérdésedre: lehet. :D
Nincs ezzel semmi, sokszor van ez így.
Azt, hogy hosszabb távon mi lesz, meg jó döntést hozol-e az meg majd kiderül.
Nem minden a szex, akkor már hiányzott, kipróbáltad mással, mert erre volt szükséged.
Azt még próbáld meg tisztázni magadban sztem, hogy a kapcsolat hiányzik, annak az értéke, amit befektettél, vagy konkrétan a másik személy, amit nyújtani tudott neked. Ezt sztem nem könnyű elkülöníteni.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Vega lettem? Egyik napról a másikra rájöttem a húst nem szeretem!
- Rájöttem máshogy nem lehet csak életmodváltással!
- Alapvetően ritkán eszem húst, mert nem szeretem. Mitől lehet az, hogy pár napja húst ennék hússal?
- Segítsetek!!!Hogy lehet lelkileg feldolgozni úgy egy válást hogy én még mindig szeretem a férjem?
- Rájöttem mi a baj velem. Nem szeretem magam, nem tudok...