Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Rájöttem máshogy nem lehet csak életmodváltással! (beszélgetés)
Sziasztok!
Olvastam, hogy elég keveset esztek. Egy jó tanács: ne csökkentsétek hirtelen drasztikusan a bevitt étel mennyiségét, mert egy ősi ösztönből eredően ezt a szervezet éhségállapotnak fogja fel és elkezd raktározni, valamint zsírt termelni, így nem indul meg a fogyás. Ezt többen tapasztalták is, azért írtam le Nektek.
A régi mondás: "reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy koldus" fogyókúra esetén is nagyon hasznos, persze ésszerűen alkalmazva, mértékkel.
Nekem van itthon egy csomó eszköz, ami erre lenne hivatott, de egy lusta disznó vagyok:(
NA, az kezdetnek nem is rossz:)
Mozogsz is mellette valamit?
Én sajnos nem, egyelőre...
én meg ma kis hagymás májat!!!utánna alma vacsira meg sok savanyuság valamivel!!
Hát, az nem sok:(
Én ma nem fogok enni, csak reggelit, aztán már csak folyadékot...
ezekez ettem én is egész napra elosztva
Egész nap nem is ettél mást??!
Én ezeket egész napra elosztva ettem...
huha te tényleg mindent összeettél!!!!én csak almát etem este meg kis parizert savanyusággal!!
Szia!
Hát, sok mindent...
Szalámis zsemlét, kelkáposzta főzeléket, fasírttal, (kétszer is)müzlit, birsalma sajtot.
Sziasztok csajok!
Én ma kirugtam a hámból:(
Itthon voltam, és össze-vissaz ettem mindent:(
szia én két éve avval fogytam 30kilot csak utánna abbahagytan és minden szép lassan visszajött nekem használt
Néztem én is, elég drágák. Egyszer letöltöttem a kódokat, szerintem betartható. Gondolod, hogy használ?
oké!!!!én már csak szerintem holnap leszek szép napot neked!!!
Mi lassan elindulunk, több helyre kell mennünk, össze-vissza, megfűszerezve egy kis rokon-látogatással:)
hát mi is megyünt temetöbe délután sajna!!
Lassan indulunk Pestre, meg vidékre, temető-járás a mai progi:(
hát van pár termék ami olcsobb mint más!!!!de a legtöbb drága!!!!!te mit csinálsz ma??
Az update termékek elég drágák, ráadásul sok mindent lehet helyettesíteni ugyanolyan jó, olcsóbb dolgokkal. Ráadásul lakhelytől függően lehet, hogy a közelben nincs is üzlet, tehát eleve a beszerzés is problémát jelent.
Hát, ha Norbié, akkor nem lehet olcsó:(
Már csak azért, mert attól hogy Web-áruházban árulják, sztem, ugyanolyan drága:(
nem mert azok drágák csak a kodokat tartom be!!!!de most találtam egy norbi webáruházat lehet kiprobálom hogy milyenek egyes termékek
Szerintem nem: csak az update szerint eszik:)
És update termékeket veszel?
Most mennem kell, megyünk erre-arra temetőkbe:(
szia, majd délután még jövök.
Csak ügyesen!!
hát ez nekem sem tetszik maradok az updaténél!!!
[link]
Több fórum van, még én sem nagyon ástam bele magam, de nem igazán tetszik...
Neked?
További ajánlott fórumok: