Lehet még új párom? (beszélgetős fórum)
Nem gondolom... 30 évet eldobni 1 egy éve tartó viszonyért.
Gondolom nem a nő mos rá, meg szagolja a büdös zokniját, meg ilyesmik.
Nem véletlenül nem megy a férjed sem.
De nem hiszem, hogy azt tűrnöd kellene, vagy érdemes, bármit is szeretnél.
Most őszintén?
Eljátszani egy utsó' karácsonyt egy görénnyel?
Vagy akkor már legyen ott a mostoha anyuci" is, nem?
Ugyan már!
A legjobb döntés, szépen becsukni mögötte az ajtót.
Persze! :)
Nem is értem, miért marasztaltad.
Menjen a retkes p.csáb@! :D
Ezért ugyan tönkre ne tedd magad!
Hát ennél pedig a numerák is sokkal, sokkal többet érnek.
Légy nyitott, kapd össze magad, aztán kiderül.
Miért ne lehetne?
Sziasztok!
30 éve vagyok házas. A férjem megcsal, kb. 1 éve, tagadja, de én tudom.. Költözni, válni akar már hónapok óta, én kértem, hogy Karácsonyig még maradjon. De semmi értelme, már látom. Csak aludni jár haza, akkor is bezárkózik a szobájába és a barátnőjével beszélget. Hamarosan összeszedem a cuccait és kiadom az útját. 51 éves vagyok. Pár hónapja még jól néztem ki, de ez a helyzet teljesen tönkretett..Cigizek is megint, pedig már 15 éve leszoktam.Nagyon nehéz ezt elviselni. Ötven felett lehet még társra találni szerintetek? Ti, akik 50 felett találtátok meg a szerelmet, a boldogságot, mit tettetek érte? Csak úgy jött szembe? Hol lehet ismerkedni? Az online társkeresők nem érdekelnek, nem numerákat akarok, hanem valakit, aki szeret, megbecsül, tisztel..azokat az értékeket, amiket már évek óta elveszítettem a házasságomban.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet lebukni a Hoxán, azaz a párom is csak egy pasi lett, aki csalódást okozott :( :( (
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- El lehet fogadni azt, ha a párom nem akar gyermeket?
- Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!!
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Hogyan lehet enyém az a lakás, amiben most együtt élek a párommal?