Lehet még így baba? (tudásbázis)
Szia!
Nekem az első gyerkőcnél csak a 9.héten lett pozi a tesztem. Szóval szerintem még van remény ;-)
Jah és ezalatt az idő alatt rengeteg tesztet csináltam reggel délben este és semmi nem látszódott... aztán egyszercsak rámtört a csokiéhség és akkor egy délutániból lett pozi tesztem de akkor már a 2.havim maradt ki.
Delutan csináltam. 33.napon volt a 14.dpom ( elvileg)
Mert 12napos /13 a lutealis fazisom, valtozo. De egeszseges hatarokon van. 12alatt nem egeszseges! :)
Nem hiszem h baba. Csak tudjatok, amig megnem jon van remeny!!!:( hiaba nem akarom remèlno
Ciklusaim 31.naposak max 32. , regen ciszta miatt kesett 4napot, de akkor nagy fajdalmaim voltak mèg együttlètbeliek is, most semmi. Neha szùr, tompàn fáj, nemtudom mi lehet. Dokihoz mèg nem jutottam el, szabin van. Korhazba 12nap mulva adtak idopontot. Lehet baba? Vagy ciszta? Gyulladas? :(
8honapja probalkozunk. Inofolicot iszok, e es D vitamint szedek. Progim picit alacsony.ezert majd ha most sem baba, akkor kapok alacsony dózisù clostit. Van itt olyan, aki terhes volt de nem lett pozi a teszte csak kèsőbb?:(
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- Hány hetes korig lehet elvetetni a babát?
- Negatív teszt, de lehet baba?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hogyan lehet nem "görcsölni" rajta, ha nem jön a baba?