Lehet, hogy terhes vagyok? (beszélgetés)
gratulálok!
és miért ne kérdezted meg, miért kell holnap ismét uh-ra menned?
elhiszem én anélkül is, hogy terhes vagy!
pláne, ha már 2 gyermeked van, Te is megismersz egy pozitív terhességi tesztet
amúgy meg ide az adatlapodon a képeid közé fel tudsz tölteni képet
nagyon ritka betegség esetén ad pozitívat a teszt, erre nem érdemes gondolnod
a 8.napon meg simán lehet peteérés, de az is lehet,hogy később volt, csak a spermiumok bevárták.
Hidd már el, na :)))
terhességi hormont nem produkál a szervezet , úgyhogy efelől ne aggódj!
most viszont már bejeleentkezhetsz egy vizsgálatra!
terhes vagy
hol van már az a tavalyi augusztus!! egy ilyen régi vérkép nem mérvadó.
Gratulálok!
sziasztok nagyon szeretnék babát a páromal 2014 augusztusi vérképem TSH 0,020
T4 15.76 pajzsmirigy vizsgálaton nem voltam a ciklusom szabályos 28 napos utoljára 2015 március 12én jött meg és azota se 10 nap késés után a terheségi tesztem pozitiv lett. Terhes vagyok???
Látom , hogy majd' két éve nem írt ide senki, de hátha meghallja valaki a segélykiáltásomat! :)
23 éves vagyok, és egy ideje azon parázom, hogy terhes vagyok. Korábban is szedtem fogamzásgátlót, majd kb 2 év kimaradt, de szeptember óta újra szedem. Valahogy január végén-február elején kezdtem el aggódni. Reggelente hányingerem volt, mostanában feszül a mellem, egyszerűen minden melltartóm kényelmetlen. De a barátom azt mondja, hogy ezek nem attól vannak, nem lehetek terhes ha rendesen szedem a gyógyszert. A megvonásos vérzésem is jött mindig, csak azon aggódom, hogy ez nem igazi menstruáció, csak azért jön, mert szedem tovább a gyógyszert. Aztán a napokban utána olvastam az egésznek. Nem tudtam korábban (sajnos), hogy az antibiotikum csökkenti a fogamzásgátló hatását. Január elején pedig szednem kellett antibiotikumot és óvszer használat nélkül szexeltünk. Mostanában észrevettem, hogy többet járok pisilni, és ma olvastam, hogy ez is lehet a terhesség egyik jele.
Mostanában még azt is észrevettem, mintha a hasam nagyobb lenne, de ezt már lehet, hogy tényleg én halucinálom be, vagy simán csak kis zsírpárnák.
Ha tényleg teherbe estem az antibiotikum miatt, akkor ha jól számolom 12-13 hetesnek kellene most lennem.
Ti mit gondoltok erről az egészről?
Na igen, az UH majd megmondja, ha olyan a dokid, hogy annak hisz. Nekem pl. harcolnom kell, hogy nekem higyjenek. :) Mert elvileg mindenhol utolsó mensi szerint kell számolni, ahhoz adják a 40 hetet. Az UHban meg azért nem lehet bítni, mert pl. BPDnél nem mindegy, hogy hová rakja a keresztet mérésnél: kívülre, a csont közepére, vagy belülre. Akár 2 mm is lehet majd a különbség, az meg 2 hetet jelent a fejlődésben...
De az UHos becsléshez már nem kell hozzáadni semmit, abba bele van kalkulálva a beágyazódás előtti 2 hét.
Bocsi, de nem olvasom vissza az összes hozzászólásodat, és itt nem rémlik, hogy írtad volna, miért nem akarod, hogy májusi legyen a fogantatás.
Mondjuk Bizinek igaza van. Ha a megtermékenyített petesejt még a petevezetékben van mensikor, akkor az nem mossa ki. Bár hallottam már olyat is, akinek volt mensije úgy, hogy már be is volt ágyazódva, és mégsem ürült ki.
A petevezetékben az út emlékeim szerint kb. 7-8 napig tart, előtte még kb. 2-3 napig életképes a sperma is. Szóval simán lehet, hogy mensi előtt/alatt fogant. De mindenképp június.
Sajnálom, mert te is.
De egy negatív eredmény ilyenkor azért nem biztos, mert egyáltalán nem tudhatod, mikor volt peteérésed. Én azért 1 hét múlva vennék még egy tesztet, ha addig nem jön meg. Hátha... :)
További ajánlott fórumok:
- Olyan férfitól vagyok terhes, aki lehet sose lehet velem
- 12 hetes terhes vagyok, egyre többször van probléma a munkahelyen, ezt hogy lehet megoldani?
- Kiderült, hogy terhes vagyok kb. 5 hetes! Amikor nem tudtam még, gyógyszert vettem be. Lehet ebből baj?
- Lehet baj, ha gyógyszert vettem be, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok?
- Szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok, vagy csak túlgondolom?
- Van két kisfiam, most gyeden vagyok. Lehet, hogy újra terhes vagyok. Milyen pénzt fogok kapni?