Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Lehet, hogy nem vagyok elég jó neki? fórum

Lehet, hogy nem vagyok elég jó neki? (beszélgetés)

25. pteri (válaszként erre: 1. - O.melinda)
2022. febr. 12. 10:11
Sajnos tényleg lehet a Covid utóhatàsa , mert keringési zavarokat okoz, amit nem tudnak kezelni, mindenki vàrja, hogy majd csak elmúlik. Ő meg szegény még jobban bestresszel és kialakul az ördögi kör. Ha szereted, mellette àllsz türelmesen, nem a te hibàd, dehogy!
24. Falipapir (válaszként erre: 23. - O.melinda)
2022. febr. 11. 17:35
Türelemmel, és jókora adag kitartással segíthetsz neki. A többit neki kell fejben le boxolni önmagával. Kemény menet.
23. o.melinda (válaszként erre: 18. - Falipapir)
2022. febr. 11. 10:56
Türelmes vagyok és biztatom. Én is elmondom neki, hogy ő a legcsodálatosabb férfi a világon. És úgy is gondolom. Igyekszem minden pillanatban éreztetni vele
22. o.melinda (válaszként erre: 20. - Semleges)
2022. febr. 11. 10:54
De én.
21. o.melinda (válaszként erre: 17. - Tien)
2022. febr. 11. 10:53
Kevés az ilyen pasi, szokatlan, hogy ilyet hallani, de létezik
20. semleges (válaszként erre: 1. - O.melinda)
2022. febr. 11. 01:48

Szakember kell. Neki.

A "csodálatos nő" a volt csaj? Nem te?

19. Scherlock (válaszként erre: 17. - Tien)
2022. febr. 10. 23:22
Más is fura...
18. Falipapir (válaszként erre: 16. - O.melinda)
2022. febr. 10. 14:02

Szerintem nincs veled semmi problémája.

Egyszerűen csak mély ponton van.

Légy vele türelmes, és biztasd.

Remélhetőleg hamar megoldódik a gond, mert minél több kudarcélménye lesz, annál nehezebben fog túl jutni rajta.

17. tien
2022. febr. 10. 13:51

Ez a mondat

"Ilyen csodálatos nővel életében még nem találkozott"

csak nekem fura?

16. o.melinda (válaszként erre: 15. - Scherlock)
2022. febr. 10. 13:47
Ő nem az az ember. Nálunk soha nem volt vita, de még egy hangos szó sem, vagy egy olyan nézés. Ő egy különleges férfi. Még ilyet soha nem ismertem, minden szeretetet és törődést megérdemel. Én pedig az a tipus vagyok, hogy mindenkivel olyan vagyok, amit érdemel.
15. Scherlock (válaszként erre: 13. - Channa*)
2022. febr. 10. 09:34

Mert a tehetetlenség kihoz emberekből ocsmány dolgokat.

A gyenge emberek kivetítik másra a saját korlátaikat, és olykor kifordulnak emberi mivoltukból.

14. Scherlock (válaszként erre: 4. - Solar-Tochter)
2022. febr. 10. 09:32
Szerintem is.
13. Channa* (válaszként erre: 4. - Solar-Tochter)
2022. febr. 9. 23:00
Miért mondana mást?
12. o.melinda (válaszként erre: 10. - Kütyü3)
2022. febr. 9. 19:50
Rendben. Hamarosan jelentkezem
11. Kütyü3 (válaszként erre: 10. - Kütyü3)
2022. febr. 9. 19:28

Bocsánat.

Persze csak akkor ha élsz a javaslatal.

10. Kütyü3 (válaszként erre: 1. - O.melinda)
2022. febr. 9. 19:28

Kedves O.melinda!

Ha bevállana a javaslatom kérlek gyere vissza az oldalra, és csak annyit írj le hogy sikerült e, vagy nem.

Köszönöm :)

9. andi6020 (válaszként erre: 1. - O.melinda)
2022. febr. 9. 17:59
Bármi lehet.
8. Kütyü3 (válaszként erre: 7. - Scherlock)
2022. febr. 9. 17:44

Bocsás meg de nem értem a kérdésed.

Mit értesz nick alatt? :)

7. Scherlock (válaszként erre: 6. - Kütyü3)
2022. febr. 9. 17:40
A másik nick-en nem merted ezt leírni? :D
2022. febr. 9. 17:13

Kedves O.melinda!

Férfiként akinek már volt ehhez hasonló problémálya a következő tanáccsal tudok szolgálni.

Valószínüleg a Covid utóhatások után az miatt is ideges lehet hogy nem tud neked megfelelni. Biztos vagyok benne hogy élvezi a veled együttöltött időt az ágyban, és abban is biztos vagyok hogy saját magát hibázatja bellül hogy nem képes befogadni a szeretetedet.

A következő technikát tudnám javasolni számotokra.

Fektesd le az ágyra a szerelmed, teremts meg egy kellemes hangulatot a szobában, ezt lehet akár csak csenddel, de gyújthatsz illatgyertyát, vagy rakhatsz be egy lágy zenét , csak ne legyen hangos, inkább halk legyen.

Kösd be a szemét egy sállal vagy valami lágy ruhadarbbal.

Tilsd meg neki a mozgást, ő most nem csinálhat semmit.

Fontos hogy a szobában elég meleg legyen ehez az akcióhoz ne fázzon, valamint a telefonok lenémítása, és olyan alkalmas időpont keresése, amikor senki nem zavar.

Vetkőztesd le csak egy alsónadrág maradjon rajta, és fogj egy tollat, vagy ceruzát, vagy szinte bármit amivel cirógathatod az egész testét, ha azt látod hogy libabőrös lett tőle már félig nyert ügyed van.Fontos hogy gyengéd legyél, és türelmes.

Ez után vetkőztesd le teljesen, és az intim részeken is tedd ezt vele.

Simogasd, karmold meg kicsit, csak mókázz.

Ez után az javasolnám, ha ténylegesen bármire képes vagy érte hogy kényeztesd szájjal a nemiszervét.

Azt hiszem minden férfi nevében mondhatom, hogy semmi de semmi nem lazít el minket férfiakat, mint az ha egy nő kényeztet minket ott lenn a szájával.

Ez után vagy kézzel vagy szájjal ha bevállalósabb vagy érd el hogy elmenjen.

Úgy gondolom hogy neki a szex most egy kicsit félelmetes lehet. Érd el hogy neki nem kell csinálnia semmit, csak hátradölni és elfogadni a kényeztetést.

Ez után biztos vagyok benne hogy sokkal nyugodtabb lesz, nem fog beizgulni, és helyreáll a szekszuális kapcsolatotok.

Várható az akció után hogy ellentámadásba lendül, erre készülj fel :)

2022. febr. 9. 16:32

Menjetek el dokihoz.

Vele van baj, ha eddig minden oké volt.

4. Solar-Tochter (válaszként erre: 1. - O.melinda)
2022. febr. 9. 15:19
"ilyen csodálatos nővel életében nem találkozott." Kedves egy ember. Fog ő még mondani mást is.
3. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - O.melinda)
2022. febr. 9. 14:49
Ha előtte ment nem veled van a gond az tuti. De ezen csak szakember tud segíteni.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - O.melinda)
2022. febr. 9. 13:46
Erről lehet meditálgatni egy fórumon, de ha felkerestek egy szexuálpszichológust lehet hogy többre mennél.
2022. febr. 9. 13:15
Másfél éve vagyok együtt a párommal. 3 hónapja összeházasodtunk. Nagyon szeretem őt és ő is engem. Egy probléma van, a szexuális életünk nem teljesen problémamentes. 4 éve volt egy barátnője, vele minden működött az ágyban. A nő férjnél volt, a páromat arra használta, hogy szexuálisan kielégítse. 2 évig folyt a viszony, aztán dobta. Lelkileg nagyon megviselte. Nekem mindig azt mondja, hogy ilyen csodálatos nővel életében nem találkozott. Bármire képes lennék érte szó szerint. Sajnos jött egy covid, annak elég sok utóhatása volt. Állandó fejfájás, szapora pulzus, pánik, stb. Szerinte ez is a covid utóhatása. A probléma az, hogy beizgul, aztán nem tud kielégülni. Lehet, én vagyok a probléma? Csak velem nem működik? Szeretne olyan lenni, mint régen. Mit tehetnék? Felemészt a gondolat, hogy lehet, hogy csak velem van a gond?!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook