Lehet hogy nem így van, de..... (beszélgetés)
Persze, azt hiszem ezek a kérdések megmaradnak örök titoknak. De lehet, hogy jobb is így. Milyen unalmas volna az élet, ha tudnánk ilyen nagy kérdésekre a válaszokat.
Mi kell a nőnek, mi kell a pasinak? Erre léteznek a sablonos hülye válaszok, de szerintem...úgyis egyénre válogatja.
Mi meg hogy hogyan tartsuk meg a párunk?!
(Ja,ez a mai napig így van)
Hogy majd elmondják a csajok, hogy mit és hogy! :-D
Édes Istenem, kis srác koromban mit nem adtam volna egy ilyen tudásért! :-D Hogy mi kell a nőnek!
Óóó az a Bravo!!:)
Ő sem tudta mit tegyen,csak nem tudom akkor mit vár véleményként más lányoktól!?
Nem tudom, van e még a Bravo magazin "szerelem-szex-gyengédség" rovata. Na ott voltak ilyen szintű kérdések anno. Persze akkor net még sehol nem volt, emlékszem, egy "gazdag" haveroméknak volt valami komodor64-es gépe, azon játszottunk szombat délutánonként. :-D
Témához vissza: arra, hogy kell kielégítenie "jobban" a barátnőjét, majd vagy rájön, vagy nem. De nem egy fórumon fogja megtudni.
Az meg, hogy kövér a barátnője? Erre írni sem tudok mit.
"te elég rendben vagy". Ezt bóknak veszem, jó? :-D
Amúgy meg sok a figyelmetlen, lusta ember. Az a kislány lehet, hogy csak az utolsó hozzászólást olvasta el, és az alapján írt.
Nem bántalak,te elég rendben vagy.
Én is csak beestem ide 1x régen.
De hogy "ezeket" mi vezérli az ők sem tudják megmondani.
pl.:volt hogy egy nő épp szülni készült és veszekedtek a párjával,...stb Erre elkezd a téma közepébe bele gyalogolni egy 13éves hogy talán terhes... Tehát,nem csak a fiúkat céloztam.
Ne bánts, csak mert pasi vagyok, én ezekre nem tudom a választ. :-D
Világéletemben kedveltem a csajokat, mióta az eszemet tudom, szerettem lányok között lenni. Ne értsetek félre, haverkodni velük.
A Hoxára viszont nem ez hozott, az teljesen véletlen, hogy pont itt kötöttem ki.
Azért mert nőktől kell hallaniuk a válaszokat az nagy kérdéseikre??
Ez ad önbizalmat nekik?
Vagy miért?
Én nem tudok ilyen oldalról.
Persze, ahogy Nagyapám mondta régen: "Édes fiam, vastag könyveket lehetne írni arról, amit te nem tudsz!" :-D
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- Ágyi poloskákat hogyan lehet kiirtani?
- A csábítás művészetét hogyan lehet megtanulni?