Lehet egyformán öltöztetni a nem iker gyermekeket? (tudásbázis)
:) Nem adnám rájuk, ha nem szeretnék. Kifejezetten igénylik sok esetben, sőt, összevesznek rajta, hogy ha mást adok rájuk. Mert ugye a másé szebb és jobb...
Most, hogy más intézménybe járnak, már nem csinálnak ebből akkora ügyet, de cipőt, csizmát, kesztyűt, kabátot, sapkát egyformát kérnek. Nekik így tetszik és nekem is, csak a környezetünkben nem helyeslik.
Lehet anyám egy ideig egyformán öltöztetett minket a húgommal.
Rohadtul utáltuk, egy idő után figyelembe vette, és abbahagyta.
Nem lehet.A BTK 138/22-es,és a PTK 375/2-es törvénye tíltja!
Most komolyan:ha neked tetszik,kit érdekel más véleménye????
Szép reggelt!
Minket a hugicámal mindig egyformán öltöztett anyukám. sőt! Valamiért a rokonoktól is állandóan egyforma cuccokat kaptunk.
Semmi rossz élményem ezzel kapcsolatban nem volt.
Egyébként ha belegondolunk, ma ez a divat! A mai tini lányoknak az a sikk, ha ugyanolyan a ruhájuk, cipőjük, hajuk, netán még a fiújuk is hasonlít egymáshoz. Szóval szerintem mindenki úgy öltözteti a gyermekeit ahogy neki tetszik, illete ahogy a gyerkőc elfogadja!
Szia
Az én lányaim között 2 perc különbség van, mégse öltöztetem őket mindig egyformán.Vannak dolgok amiket szinte kötelező, különben hajtépés lenne, de nagy átlagban nem.Egyébként én már pont leszarom, hogy ki mit mond rájuk és mit gondol az ikrekről.Nem mindig volt így, mert csecsemőkorukban az egyiket mindenki fiúnak nézte, én pedig bedühödtem és elkezdtem pár hónapig csont egyformában öltöztetni őket.De ez már a múlt...
Most nézem, te nagyokos! Honnan veszed, hogy nincs gyerekem? Olvasd már el az adatlapomat, te szemsérült:P
Attól, mert nincs kint kép se róluk, se a lehugyozott terhestesztjeimről, az még nem azt jelenti, hogy nincsenek gyerekeim.
Én vagyok a lelki sérült? Aha, neked meg frankón rendbe vannak az idegeid, ha azon nem tudsz túllépni, hogy nem tetszik valakinek, ahogy öltözteted a gyerekeidet. :SS
miért kéne egyformán öltöztetni?
az ikreket is
A kisebb testvéreim között 1 év 2 hónap van, a nagy lány, a kisebb fiú. Kiskorukban sokszor volt egyforma fazonú tréningjük, esőkabátjuk, sportcipőjük, de nem volt ezzel bajuk, meg az embereknek sem volt ezzel baja.
A húgom és köztem 5 év korkülönbség van, s van néhány ruhadarabunk, amelyek egyformák, van, amelyik színre is, de ebből sincs probléma. Igaz, pár 100 km-re egymástól ezt senki nem látja.
Szóval, ha neked tetszik és a gyerekeidnek is, akkor ne érdekeljen más véleménye. A sztereotípiákat meg el lehet hagyni, minthogy az ikrek egyformában kell járjanak, a nem ikrek meg nehogy egyformába öltözzenek.
Mi négyen vagyunk lányok, És kiskorunkban hármónkat bizony majdnem ugyanolyan ruhába öltöztettek sokszor (kistesónk kisei gyerek, így ő kimaradt a "bulikból" :))
Most van 3 lurkóm, nagyobb lány, két kisebb fiú - és még így is van nagyon hasonló ruhájuk 1-2. És szeretik. :)
Nekem ikreim vannak, de nem öltöztetem őket egyformába, azonos ruha de más színű.( igazából nekem nem tetszik ikreknél az egyforma úgyis elég megkülönböztetni őket) Na de különböző korú tesóknál miért ne?
Őszintén szólva nekem tetszik, mikor látok két különböző korú testvért azonos ruhába sőt ha még anyuka is hasonló színű vagy fazonút visel mi abban a rossz?
További ajánlott fórumok:
- Lehet egyformán szeretni egy anyának a gyermekeit?
- 3 éves gyermekeknek milyen játékot lehet venni?
- Lehet összefüggés a megszült gyermekek száma, és az újabb terhesség alatti mellnövekedés között?
- Voltatok már hagyatéki tárgyaláson? Mi történik? Forgatókönyv szerint megy a dolog vagy spontán? Lehet, hogy nem egyformán fizetünk?
- Hogyan lehet lezárni egy konyhaszekény fiókot a kisgyermekek elől, ahol gyógyszerek vannnak? Van-e ehhez valami spéci eszköz?
- Szerintetek előfordulhat az, hogy valakinek nem egyformán telítődik tüdejének a 2 fele légvételkor? Ha igen, mitől lehet?