Lehet ebből még baba? (beszélgetés)
Én is drukkolok neked, ha most még sincs baba, akkor mielőbb jöjjön a kistesó. :)
Mi is hasonló cipőben járunk (kicsit mensiztem, de nem rendesen és negatív a teszt, de szédülés, hányinger volt 2x is, aug-ban meg tutira volt pé-m), én még várok 1-2 hetet vagy jelet, csak aztán megyek a dokimhoz. 2014 január 2-án született a kislányunk, még szoptatok, igaz, már csak reggel és este, még nincs ciklusom, de a lehetőség megvan rá, ja és szeretnénk is még egy kis csodát. :)
Nálunk 15 perc eltérés. :D
Most már nagyon jó, de amikor megszülettek és egyszerre sírtak, néha én is sírtam velük. :D
Ne inogj!!! :-)
Nálunk 18 hónap van a két fiú között,és nagyon örülök,hogy együtt nőnek fel (na,meg minden életkori negatívumon is egyszerre túl leszünk)!
Van cívódás,vita,veszekedés,teljes átéléssel ölik egymást,de ugyanakkor nagy a szeretet is! :-)
Én drukkolok neked,ha nem most,majd legközelebb!!!
Off: minden elismerésem, h bevállalod a következő babát. :) Gondolom kicsi korkülönbséget szeretnél a két tesó között. Nekem 8 hónapos a kislányom, szeretnék neki tesót, én is úgy gondolom, h a kicsi korkülönbség a jobb, de perpill úgy érzem, h nem akarok még terhes lenni, meg olyan picike még ő is... :)
De drukkolok neked, h babu legyen. Ha meg nem, hát ne keseredj el, majd legközelebb! :) Tesóm és én köztem 20 hónap van, az is teljesen jó volt! ;) Az én gyerekeim közt (ha lesz 2. egyáltalán) tuti több lesz 2 évnél is.
Ha minden teszt negatív, akkor nincs baba.
Legalábbis ezt mondja a józan ész.
További ajánlott fórumok:
- Hallott már vki róla, hogy a babáknak nem lehet egy éves korukig vágni a hajukat? Mi ebből az igazság?
- Ebből lehet baba?
- 2 napot késett a menszim, eddig 2 negatív tesztem volt, ebből még lehet baba? Melleim feszülnek, a hasam fáj!
- 6+3 hetes terhesen csak a petezsák látszik, lehet ebből még baba?
- Vajon ebből még lehet baba?
- 28. ciklusnapon 3db 27mm-es tüsző, lehet ebből még baba?